- İsim
- Halil
- Araç
- Golf 7 2016 1.2 TSİ COMFORTLİNE DSG
Hibrit merakı olan bence gidip sadece Toyota almalı. Gerçekten bu kadar rafine ve kusursuz çalışan başka bir hibrit sistemi ne gördüm ne duydum. Toyotalar eskisi kadar da kötülenecek bir araç değil. Yalıtımları olsun, sürüş konforu olsun her şeyi gayet güzel yapmakta.Toyota'nın hibridi ile aynı şekilde çalışan hibrit sanırım bu. Aynı şeyden bahsediyorsak benim okuduğum bu yönde. Ama güvenilip de alınır mı bilmem sonuçta adı çıktı Volkswagen in hybridlerinin sorunlu diye
Başka markalara gidip macera aramanın gereği yok. İleride vw nin sistemi oturur gelişir o zaman ayrı konuşuruz.
Bu aralar ekstra olarak japon araçlarına hayranlığım devam ediyor. Şirkette kullandığım 2014 model 1.4 dizel Corollanın 320 bin bakımını yaptırdım. Aracın devirdaimi, termostatı, enjektörleri her şeyi hala değişmemiş fabrikasyon şekilde duruyor. Yağ eksiltme şikayetim vardı 5 bin kmde 700-1 litre gibi yağın markasını da değiştirince o problem de yarı yarıya azaldı.
Bu arada bu Corollayı ağırlıklı olarak kullanan kişi hep düşük seviyelerde mazotu tutuyor, range kısmı 0 km nin de altına düşerek -- şeklinde olduğu halde sürekli kullanmaya devam ediyor. Ne mazot pompasında ne enjektörlerinde bir sorun yaşanmadı. Bu saatten sonra yaşansa bile yine kusursuz derecede sorunsuz derim o araca.