Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Vw de işler iyi gitmiyor . Planlanandan daha fazla kişi çıkarılacakmış. Böyle giderse ilerde işleri zor. Çinliler mahvettiler ortalığı.

Vw de işler iyi gitmiyor . Planlanandan daha fazla kişi çıkarılacakmış. Böyle giderse ilerde işleri zor. Çinliler mahvettiler ortalığı.
Sadece çinliler değil Avrupa regülasyonları elektrikli araca itiyor, yıllardır mühendisliği yapılmış ve geliştirilmiş içten yanmalıdan yepyeni bi alan olan elektrikliye geciş de maliyetli haliyle. En büyük etken aslında bu

3 Temmuz'da Golf'e zam kapıda gibi duruyor. 😅

Türkiye'nin en büyük Volkswagen bayilerinden birinde çalışan bir arkadaşımın durum paylaşımına denk geldim. MK2 Golf fotoğrafını koymuş, üstüne de:

"Son pişmanlığın fayda etmeyeceği bir günden"

yazmış.

Altına da son darbeyi vurmuş:

3 Temmuz'da yeni fiyatlarla görüşmek üzere.

Belli ki fiyat listesi hazırlığı başlamış. Golf almayı düşünen varsa, 3 Temmuz sabahı "Keşke dün alsaydım." cümlesini kurmamak için bir kez daha düşünsün. 😄

3 Temmuz'da Golf'e zam kapıda gibi duruyor. 😅

Türkiye'nin en büyük Volkswagen bayilerinden birinde çalışan bir arkadaşımın durum paylaşımına denk geldim. MK2 Golf fotoğrafını koymuş, üstüne de:

"Son pişmanlığın fayda etmeyeceği bir günden"

yazmış.

Altına da son darbeyi vurmuş:

3 Temmuz'da yeni fiyatlarla görüşmek üzere.

Belli ki fiyat listesi hazırlığı başlamış. Golf almayı düşünen varsa, 3 Temmuz sabahı "Keşke dün alsaydım." cümlesini kurmamak için bir kez daha düşünsün. 😄
Satılmıyor ki biraz stok biriksin kampanya yaparlar

Satılmıyor ki biraz stok biriksin kampanya yaparlar
"Porsche de satılmıyor." 😄

Millet; kaliteyi, uzun ömürlülüğü ve sürüş keyfini bırakıp, iki gün sonra arıza lambası yakacak donanım oyuncaklarının peşine düştü.
İlk başta "çağı yakaladık" havası, sonra servis kapısında
"Acaba garanti karşılar mı?" mesaisi

Bu forumda üye olduğum günden beri aynı birkaç kişi var.
Her konuda:

Yok bunun hakkı bu değil.
Helal fiyatı şu.
Biraz daha bekleyin.
Daha da düşecek.

Diye diye milleti yıllarca araçsız bıraktılar. Bekleyen bekledi, fiyatlar yürüdü gitti.

Şimdi dönüp bakınca, o tavsiyeleri dinleyenlerin çoğu keşke o gün alsaydım diyor.

Kısacası; forum ekonomistlerinin tavsiyesiyle araba alınmıyormuş.
En pahalı yatırım da bazen "biraz daha beklemek" oluyormuş. 😄

Millet; kaliteyi, uzun ömürlülüğü ve sürüş keyfini bırakıp, iki gün sonra arıza lambası yakacak donanım oyuncaklarının peşine düştü.

Her konuda:

Helal fiyatı şu.
Biraz daha bekleyin.
Daha da düşecek.

Diye diye milleti yıllarca araçsız bıraktılar. Bekleyen bekledi, fiyatlar yürüdü gitti.

Şimdi dönüp bakınca, o tavsiyeleri dinleyenlerin çoğu keşke o gün alsaydım diyor.

Doğuş otomotivden helal kesim golf kampanyası mı beklesek :) Yoksa liste fiyatı - 100k formülü ile her arabaya sallasak mı :D

Ne zamı ki bu Euro mu arttı zaten benzer Euro’larda 2 ye veriyorlardı ne oldu da 300k arttı fiyat bunu düşünmek lazım bence

Ne zamı ki bu Euro mu arttı zaten benzer Euro’larda 2 ye veriyorlardı ne oldu da 300k arttı fiyat bunu düşünmek lazım bence
Euro artmadı, niye zam geliyor? diyenlere kısa özet:

Çip, hammadde, nakliye, sigorta, depolama ve finansman maliyetleri arttı.
Avrupa'da fabrika çıkış fiyatları düzenli güncelleniyor; Euro sabit olsa bile araç pahalanabiliyor.
Firmalar sadece kura bakmıyor; maliyet, stok ve kur beklentisine göre fiyat listelerini yeniliyor.
EU7 emisyon hazırlıkları ve üretim maliyetlerindeki artış da zamların önemli nedenlerinden biri.

Yani iş sadece Euro'dan ibaret değil. O yüzden "Euro sabit, zam niye geldi?"
demek artık pek geçerli değil.

Her konuda:

Helal fiyatı şu.
Biraz daha bekleyin.
Daha da düşecek.

haklısınız ama burada bence kimse yazılanlara göre hareket etmiyor alacak olan alır sadece bir arıza halinde tavsiye amaçlı yazılanlara itibar ediyorlar bence de

Geri