Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Golf 8 test sürüşü hariç kullanmamıştım.
Almanya seyahatimde 8,5 SW kiraladım.
Araç adeta akıyor.
çok temiz güzel bir sürüşü var, çok memnun kaldım.
bir de sw bagajı ile tiguan passat aratmayacak seviyede keşke tr'ye de gelse.

sözün özü Golf hala golf!
Sw Passat var da noluyor, yüzüne bakan yok. b8.5 kasada sw ile sedan arasındaki fiyat farkı her şeyi anlatıyor zaten

Estağfurullah hocam verdiğiniz bilgiler tecrübe zaten altın değerinde 10.000 km yine kullanıp tecrübe etmeye yetecek bir vakit . Ve aldığınız kilometre gerçekten çok güzel bir aralık.

2020 öncesi olsaydı yazılımı kesinlikle yapılacaktı bilindik firmalardan birindeki yakınımın hediyesi olarak. Soft 260-280hp ile zorlanmadan rafine yürür gibi düşünüyordum ama hem belirttiğiniz gibi o arka klima menfezi bir de arka koltuk katlama olayının olmaması 2019- ve 20 başında , beni biraz soğuttu. Olurda ihtiyaç olursa büyük eksiklik. Bir de bizim golflerdeki gibi onlarında bir fan kitlesi olduğundan bu eksikliklerini bildiği için (arka klima menfezi ve arka koltuk yatırma gibi birkaç eksiği daha varmış ancak ben bunları biliyorum) bu araçlar tercih edilmeyebiliyormuş. Sportline hatta recaro olması halinde luxury paket bir araç düşse sizin sattığınızın kilometrelerde yine gözünün yaşına bakmam ama gerçekten o temizlikte bir araç bulmadım. Kimi aracı arıyorum araç hatasız boyasız değişensiz ama yaya fişeğinden dolayı kaput söktak. Çıktı mı bir şey çıkıyor mide bulandırıyor.

Bir sorum daha olacak hocam sportline'de anahtarsız giriş ve elektrikli bagaj mevcut muydu ? Bu opsiyon mu standart mı bilginiz var mı ?
Benim araçta bahsettiğiniz donanımlar da vardı hocam.

Size ek bilgi vereyim. Ford focuslardaki hastalık g20 lerde de var. “Kolay airbag, kemer ve fişek açma” aracın airbaglari açıldığı kazayı görseniz ne alaka dersiniz. Öyle midenizin bulanacağı bir durum olmasın. Aracın neresini boyattığımı fotoğrafta belirttim.

Ondan gönül rahatlığı ile birebir Borusan’dan temin edilen parçalarla toplayıp keyifle 4 ay bindim.

Yani kaza fotoğrafları ve yapılan işlemlerin a dan z ye faturası varsa bakar değerlendirirsiniz kafaya yatarsa alırsınız. Öyle korku yaratacak bir iklim yaratmayın kendinize.

IMG_1369.jpeg

Golf 8 test sürüşü hariç kullanmamıştım.
Almanya seyahatimde 8,5 SW kiraladım.
Araç adeta akıyor.
çok temiz güzel bir sürüşü var, çok memnun kaldım.
bir de sw bagajı ile tiguan passat aratmayacak seviyede keşke tr'ye de gelse.

sözün özü Golf hala golf!
Türkiye'ye gelse dediğimiz o kadar çok seçenek var ki...
Otomatik golf life parasına manuel golf style gibi :)

Benim de n47 motor F30 msport alasım var ama almakla iş bitse keşke aşık olursam diye korkuyorum
N47 sürmesi evet zevkli hak veriyorum, 177 hp gerçekten araçla beraber canla başla performansı hissettiriyor. Ben tabii b47 yi daha çok tercih ederim. Neredeyse aynı paralar isteniyor. Daha temiz temiz binerim.

Amaaaa Belki hak vermeyeceksiniz ancak 320 ied kat ve kat daha zevkli dizelden.

Bana daha performanslı ve sürüş zevki üst seviye geliyor. Dizelde motor şişiyor bir yerden sonra anlıyorsun ama n13 öyle değil kusursuz rafine bir şekilde hızlanıyor, hemen tepki veriyor. 320 İed çok daha başka. Efficent dynamics ad takısının gerçekten hakkını veriyor.

Sorunlu motor değil ayrıca. Araç çok kötü insanların eline düştü. Kimseyi yermiyorum, eleştirmiyorum ancak kullanan kesim yüzünden hem markanın adı hem de motorun adı kötü çıkmış durumda. 10 Numara motor gerçekten. Daha zevkli benzinli bulmanız 1 elin parmağını geçmez.

Geri