Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayırlı uğurlu olsun bence de mantıklı bir seçim olmuş hocam. Keyifli sürüşler.

Aleykümselam hocam. Vergisiz net fiyatı 900.000-1.100.000 TL arasında ÖTV %80'ken tavan fiyatı yaklaşık 2.370.000 tl civarı oluyor. 1 tl bile artınca 2.550.000 tl civarına çıkıyor. Bu rakamlar arasında bayiler aksesuar adı altında faturalandırıp satmaya çalışıyor.
Çok teşekkür ederim hocam çok sagolun

Kadınlar pek öyle dediğiniz gibi bizim kadar işin detayında değiller.

Bizim hanım da, eski aracım hatchback Opel astra J kasayı şimdiki golfümden daha çok beğendiğini söylerdi. Hatta ilk aldığım dönemlerde böyle diyince zoruma çok gitmişti 😀

Gerçi Opel hastası olduğumdan mıdır bilmem Astra J daha ağır ve daha büyük duruyor golften. Şu an hak vermeye başladım gibi. 😬😬
Yani yine aynı segmentteki bı rakiyle kiyaslamış en azından, mantık çerçevesinde bı karşılaştırma 😁
Sizin hanımlar yine iyi benim ki a5 coupe istiyor :D Yaza söz verdik bakalım hayırlısı. @Brk34 @Halilo
Sözde premium suvlardan iyidir ne diyelim😀 Bütçeniz yetiyor yetmiyor sizin bileceğiniz iş artık
Eskiden vay be şu araba süper derdim heves ederdim şimdi çok saçma durumlar var ya da ben yaşlandım 😊
Yok hocam ya gerçekten öyle, tüketim çılgınlığı denen şey tam olarak bu

T cross kamiq taigo hala aralık ayındaki fiyatlara satılırken golf 2300 olmuş yazık

T cross kamiq taigo hala aralık ayındaki fiyatlara satılırken golf 2300 olmuş yazık
Dün yazıldı

2025 model metalik

Golf life istiridye gri

2190

Malatya miram

Masada çaylar icildikten sonra ben bu golfü 2170 e alırım .

Dün yazıldı

2025 model metalik

Golf life istiridye gri

2190

Malatya miram

Bugün Doğuş Ankara'da Golf life 2270 yazmışlardı. İkinci el 2025 model 20 bin kmdeki Golf Life için 2060 TL yazmışlardı.

Bence 1 tepsi baklava alıp gitsek 2150 yi zorlayabiliriz Malatyadaki bayiiyi.

Bugün Doğuş Ankara'da Golf life 2270 yazmışlardı. İkinci el 2025 model 20 bin kmdeki Golf Life için 2060 TL yazmışlardı.

Bence 1 tepsi baklava alıp gitsek 2150 yi zorlayabiliriz Malatyadaki bayiiyi.
Adamların ellerinde 2025 model golfler çakılı kalmış tabiki yine ++iskonto almak muhtemel

Masaya gelen çaylara çaktırmadan ilaç atarsak

kafası bulanan ST den 1800 e de alabiliriz

Dün yazıldı

2025 model metalik

Golf life istiridye gri

2190

Malatya miram

Dün yazıldı

2025 model metalik

Golf life istiridye gri

2190

Malatya miram

Dün yazıldı

2025 model metalik

Golf life istiridye gri

2190

Malatya miram

Tekirdağdan malatyaya mı gidelim 2025 belkide showroom aracını ucuza almaya bu diğer modellerin aralık fiyatına satılması golfe durmadan zam yapılması gerçeğini değiştirmez

Adamların ellerinde 2025 model golfler çakılı kalmış tabiki yine ++iskonto almak muhtemel

Masaya gelen çaylara çaktırmadan ilaç atarsak

kafası bulanan ST den 1800 e de alabiliriz
Yılın 4.ayına girdik, hala 2025 golf stoklarını eritipte bitiremediler.

Bence 2.200 e life golfü itelemek için masaya oturan müşterinin çayına bir şeyler katmaları lazım. Salim kafayla o iş zor çünkü 😂

Geri