Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

LANSMANA ÖZEL hemde

3.250 ye B Sınıfı ELEKTRİKLİ Opel Mokka

Bataryası 53 kw
Menzili 330 km ( şükretmeyi bilene çok bile)

Devlet hastanesinde heyete girip Sazan Raporu alanlara özel hakkaten (raporsuz vermiyorlarmış)

Fronteradan sonra duyduğum en sayko iş olabilir.

Yeni t-roc'ta ilk arıza hayırlı olsun. Kullanıcı arabanın dur kalk trafikte kendini kilitlediğini ve hareket etmediğini söylemiş. İddiasına göre servis, servo fren hatası olduğunu ama çözüm için incelediklerini söylemiş.

Başta DQ200 ve VAG düşmanı, otopark.com emeklisi And Mehmet abimiz bu haberi kaçırsaydı çok şaşırırdım. Şu adama yayında bağış atıp DSG yorumlatanları anlamak mümkün değil. Adam resmen DSG'yi özellikle DQ200'e sahip bir aracı duyunca tilt oluyor. UNF yapma sebeplerimden başı bu çeker. Satın alacağınız araç her yönden 10/10 olsa bile DQ200'e sahipse bu adamın gözünde çöp niteliği taşıyor.

Başta DQ200 ve VAG düşmanı, otopark.com emeklisi And Mehmet abimiz bu haberi kaçırsaydı çok şaşırırdım. Şu adama yayında bağış atıp DSG yorumlatanları anlamak mümkün değil. Adam resmen DSG'yi özellikle DQ200'e sahip bir aracı duyunca tilt oluyor. UNF yapma sebeplerimden başı bu çeker. Satın alacağınız araç her yönden 10/10 olsa bile DQ200'e sahipse bu adamın gözünde çöp niteliği taşıyor.
Bu adamdan Twitter'da engel yemek benim için bir gururdu :D

Vag görür görmez delleniyor. Bı halt bildiği yok aslında. Bu forum gibi diğer markaların da forumlarını okusam bundan daha çok bilgim olurdu. Bunun gibi bir kaç Forum okumaya bakar. Millet de salak salak para atıyor soru sormak için deli oluyorum ya

Youtubda bayi gezip masabaşı fiyatları veren paylaşan olursa begeni / hype atmak helaldir . (Örnek : osman ipek)

Ama lansmanda + bayide görsel araba incelemesi + kısa test sürüsü falan ve en dandigi para karsığı ilan incelemeler boş işler 1 lira para vermeye degmez

Görücü usulü ilan resimlerinden araba expertizi yapılıyorsa

İnstagramda görücüye çıkmış hatunlara da para karsılığı bakılıp tamam alınır nikah kıyılır sektörünü başlatsınlar o zaman

Bu adamı dinleyen araba alamaz

Bu adamı dinleyen araba alamaz

O veya bu kişiyle de olmaz. Araba alacak adamın kendi aklı olacak . Aklı yoksa amcasından dedesinden babasından akıl alacak

Gerçi bizim milletde tam sazan

Youtub da swm GO01 mağduru bi yaşını almış abimiz var???

100 lerce mağduriyet videosu yayınladı

Abicim sana kim git swm al dedi ?

Kendi düşen ağlamaz !!!!

Ulen yukardaki 3250 lilik opel mokkayı 2250 ye ben yine almam

Adam kosup swm almış

Bu adamdan Twitter'da engel yemek benim için bir gururdu :D

Vag görür görmez delleniyor. Bı halt bildiği yok aslında. Bu forum gibi diğer markaların da forumlarını okusam bundan daha çok bilgim olurdu. Bunun gibi bir kaç Forum okumaya bakar. Millet de salak salak para atıyor soru sormak için deli oluyorum ya
Kaderimiz aynı üstadım. Beni de engellemiş. Araçtan makale, arıza bildirimleri okuyarak anladığını sanan cahilin tekidir kendisi.

Hayır bir de bu adama atılan bağışlar inanılmaz paralar... Adam uzaktan canlı görmediği arabayı al veya alma diye yorumluyor. Kişi de ona göre kararını veriyor (umarım vermiyordur diyeceğim de araba yorumlamak için bağış atan adamın zeka seviyesini tartışmaya gerek yok :) )

Eski otopark videolarını geçmişte içerik fazlalığı olmadığı için izlerdik aslında. Ancak son dönemde tam bir ucube kendisi. DSG li araç görünce yüzü düşüyor bir anda.

Bunun bir tiguan videosu vardı. Arabaya verip veriştiriyor, o gün bu adamın bırak arabadan anlamayı milletin malına saygısı olmadığından dolayı adam olmadığını da anladım.

Geri