Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ihtiyac ok ben full tiguanin altin karsiligi bu fiyatlara dustugunu uzun suredir gormedim.
O yuzden alanlarin karli cikacagini dusunuyorum.
Olay tiguanda değil zaten altında :) Araba alıp da karlı çıkan yok altın bakımından

bu ay kampanya sadece taigo'da gözüküyor.
kaçırdık tiguani.

Bende Golf 7,5 Highline var 2019 model beyaz sunrooflu bayiye gidip eskiyi getir yeni götür gibi bir durumunuz var mı dedim benim araç bilgilerini girdiklerinde 1.500.000₺ karşılığında benim aracı alacaklarını ve 1.950.000₺' ye Passat Variant vereceklerini söylediler yani ben 450.000₺ vermiş olacağım üzerine. Böyle bir sıfır araç teklifi almıştım.

Bende Golf 7,5 Highline var 2019 model beyaz sunrooflu bayiye gidip eskiyi getir yeni götür gibi bir durumunuz var mı dedim benim araç bilgilerini girdiklerinde 1.500.000₺ karşılığında benim aracı alacaklarını ve 1.950.000₺' ye Passat Variant vereceklerini söylediler yani ben 450.000₺ vermiş olacağım üzerine. Böyle bir sıfır araç teklifi almıştım.
Trinkçilerden fiyat aldınız mı?

taze çıkmış. ufak güncellenmiş.

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    36.8 KB · Görüntüleme: 56
Ocak sonunda rakamlar bunlarmış, muhtemelen 2170-2200 bandına çıkar diye düşünüyorum indirimli şekilde.
Turuncu forumda Golf Life 2.115 denmiş. Renk bilgisi yok sanıyorumki opaktır. Ocağın son haftası 2.098'e Aytaşı gri aldık arkadaşıma Altur'dan.

Yarın Doğuş Oto Maslak tan arkadaşımın Golf Life Kristal Buz Mavisi aracını teslim almaya gideceğiz, sorarım kaç lira olmuşlar :) @Xcorpit39

Geri