altın varsa araba aldığın için pişman olabilirsin dün bozduran bugüne göre ekside oluyor hal böyle iken de tabiki bekliyor insanlar burunları sürter de servis fiyatları araç fiyatlarında biraz insaflı davranırlar
altın varsa araba aldığın için pişman olabilirsin dün bozduran bugüne göre ekside oluyor hal böyle iken de tabiki bekliyor insanlar burunları sürter de servis fiyatları araç fiyatlarında biraz insaflı davranırlar
Yeni mahsül
Style troc 1.5 etsi = 2850
Rline trroc 1.5 etsi = 3050
Life haziranda gelecek(miş)
Altın bozdurup alacak olannın altınlarına yazık olur.
Yok ben TL+$ gömdüm arka bahceye onunlan alcam diyen alsın tabi.
Bunun sonu yok ben 2024 yazı araba yerine altın alsaydım 3.5 milyonum olurdu, arabanın piyasasından 2 katından fazla. Ama arabamı yenilemesem eski arabamla da uzun yol yapılmıyordu mesela mecburdum, paramı almak için de mecburdum falan filan mecbur aldıkHocam bu bakış açısından bakarsak geçen ay koşa koşa bayilere Golf için hucum edilmesininde bir anlamı yoktu. O gün 1.900 ile aldığınız altın bu gün şuan da 2.600 üzerinde olacaktı. Ancak herkes ya tutarsa diye çıkmıyor yola. Almaya niyeti olan alır genede.
Tabi ben hayatım boyunca hiç bir zaman bayiden 0 araç çekmeyi düşünmediğim için. Altın, döviz, tefe, tüfe etkilemiyor. İkinci el piyasası her zaman stabil.![]()
Hocam bu bakış açısından bakarsak geçen ay koşa koşa bayilere Golf için hucum edilmesininde bir anlamı yoktu. O gün 1.900 ile aldığınız altın bu gün şuan da 2.600 üzerinde olacaktı. Ancak herkes ya tutarsa diye çıkmıyor yola. Almaya niyeti olan alır genede.
Tabi ben hayatım boyunca hiç bir zaman bayiden 0 araç çekmeyi düşünmediğim için. Altın, döviz, tefe, tüfe etkilemiyor. İkinci el piyasası her zaman stabil.![]()
Buna katılıyorum, 15 günde 150.000 kâr artışı oldu altınlarımdaşuanda altınları bozanın aklı yoktur
ytd
Ekranlar konusunda düşüncemde yalnız değilmişim. Küçük Tiguan gibi yaptınız, bari içini de kopyalayın tiguandaki gibi ekranı yedirin oraya..Yeni troc renklerine baktım
Yeni renk Kurt grisi /wolf grey dışında baba renk yok gibi
Lansman sarısı falan UBER ciler alır anca.
Bir tablete (Media) eyvallah ettik alıştık ama 2 tablet olayı tam fiyasko (kadran + media)
2 ekranın birbirine senkronize geometride olmaması da tam düdük mimari örneği (en azından yükseklikleri aynı hizada olsun?)
Alınmayacak araba da ??
Alan çok olur yinede o kesin !!!
Ahmet hocam iyi akşamlarGüncel alıntı sıfır fiyat teklifleri
Tiguan Life 2740 / Elegance 3240
Taigo / Tcross 1690 tl
A3 advanced 2650 tl
Renault R5 1714 tl
Citroen C4x Max 1740 tl
C4 You 1500
İyi akşamlar Umut hocam. Turuncu sitede mart-nisan civarı şeklinde bilgi paylaşılmış.Ahmet hocam iyi akşamlar
A3 Advanced premium paketli(cam tavanın geldiği) mi bilginiz var mı ?
Tiguan iyi satış rakamı yakalamış o fiyatlarla, Golf C Hb satışlarında listeye giren tek araç olmuş.