Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Çok teşekkür ederim hocam. Kristal buz mavisi. Normalde gri veya beyaz istiyordum ama bunu bulunca aldık. Canlı göremedim daha rengini.

sonradan retrofitlerlerim oldu biraz. ışık+comfort paket comfortline, full servis bakım, sunrooflu, tramersiz, boyasız, 90k km, 1.4tsi 125hp, rline direksiyon, dokunmatik klima, navigasyonlu min2 multimedia, 17" dijon jant, katlanır ayna, çift j far, acc, lane asist. 2430'a gitti.

yeni tecno'yu da 2245e anlaştık, cam tavanli, sedefli beyaz, 19" jant
Hayırlı olsun yeni aracınız, 7.5’u 2.430’a sattınız doğru mu?

sonradan retrofitlerlerim oldu biraz. ışık+comfort paket comfortline, full servis bakım, sunrooflu, tramersiz, boyasız, 90k km, 1.4tsi 125hp, rline direksiyon, dokunmatik klima, navigasyonlu min2 multimedia, 17" dijon jant, katlanır ayna, çift j far, acc, lane asist. 2430'a gitti.

yeni tecno'yu da 2245e anlaştık, cam tavanli, sedefli beyaz, 19" jant
Hayırlı olsun inşallah.

Hayırlı olsun yeni aracınız, 7.5’u 2.430’a sattınız doğru mu?
1430 olacaktı muhtemelen.

Ateca fr için 2380 altında fiyat alan oldu mu? Daha uygunu varsa bayi bilgisi paylaşır mısınız? En geç haftaya almayı düşünüyoruz
2385 ten teslim aldık biz de. Seatın ciddi satış miktarı vardı. Hybrid şart değil diyenlere bence çok iyi fiyattı.

2430 e sattıysanız resim paylaşın dicektim alıcıyla yanyana 🤣
Golf 7 r alınıyor zaten o paraya. 1.5 TSI Golf 7 alamadım 2.0 TSI Golf 7 R aldım muhabbetine dönecek fiyatlar biraz daha siserse

1973 model bir mustang (mach 1) dünya para ederken

1982 model bir mustang in 5 para etmemesi

Eskisinin yenisini 50 kere ters düz tokatladığı bir örnekleme

20105.jpg20106.jpg

2019/2020 1.5 tsi (highline, sunroof, 100 bin km altı, dsg) leri ayrı tutmak gerekir diye düşünüyorum.
R diyoruz hocam yapma 4motion Golf r ile 1.5 highline... Gerçekten kiyaslanmaz

Geri