Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Liste fiyatlarının bir önemi bulunmuyor. Life paketi geçen hafta 1950 liradan sattılar.

Polo için 1 haftada 150k zam. Polo nesli tükeniyor son Polo lar diye 2500 yapmasalar bari :)

C5 fiyatı iddialı. Koca SUV sonuçta.

BMW de Mild Hybrid bile yok (iyi bir şey) ancak motor 1.6. MSport ne kadar acaba?
Şahsen PSA alabilmem için ciddi bir indirim olması lazım Alper abi. :D Donanımları ve boyutu güzel ama C5'e 2300 lira versem geceleri rahat uyuyamam.

Msport 4400 tl civarıymış.

Teşekkürler bilgilendirme için Ahmet. PSA sevenler için fiyat iyi, sonuçta Tiguan a rakip boyut olarak. Ben de tercih etmezdim.

VW binekte 2026 da neler olacağı videoda:

Teşekkürler bilgilendirme için Ahmet. PSA sevenler için fiyat iyi, sonuçta Tiguan a rakip boyut olarak. Ben de tercih etmezdim.

"Adam" demiyorki getirmiyceğimiz polo ların yerine golf getiricez ?

Millet taygo ya falan doyar ! Doydu zaten 1710 dan kimse almıyor her bayide var gelicek araçlar boşta rezervesiz .

yeni troc da duble tablet olayı asab bozucu . (Kadran+media)

Benim anladığım şu haliyle Golf'ün de kalemini kırmışlar. Adam açıkça bizim işimiz SUV geri kalan umrumuzda değil diyor. Haklı da, kar oranı iyi, satışı kolay vs.

Sonraki kasaya kadar Golf'u bu şekilde kör topal götürürler. Sonrasın da bence Polo gibi onu da ID.Golf diye adlandırıp yollarına bakarlar.

İki yeni model olayı düşündürdü. Zaten her kitleye hitap eden fazlasıyla model var. İki yeni model ne tür bir şey olacak acaba.

Geri