Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ödeme yapan varmi arkadaşlar, son durum ne diyor st ler
Ben 2 saat once yaptım fiyat farkı istemedi. Faturayı kesmesini bekliyorum.

Fatura kesmeleri ne kadar sürer daha önce sıfır araç alan varsa bilgi verebilir mi ?

Edit: Fatura da kesildi.

Son düzenleme:

Ben 2 saat once yaptım fiyat farkı istemedi. Faturayı kesmesini bekliyorum.

Fatura kesmeleri ne kadar sürer daha önce sıfır araç alan varsa bilgi verebilir mi ?

Edit: Faturada kesildi.
Hayırlı olsun kazasız nazarsız

Renk ne idi ?

Arkadaşlar Aracımı yurt dışına yerleşeceğimden dolayı üzülerek satma kararı aldım.
Ben de diyorum bu fotoğraflar bana tanıdık geliyor. Bana attıklarınmış meğer burda okuyunca farkettim. Hayırlı olsun şimdiden o iş de olduysa

Taş çatlasa en fazla 2.000.000 bütçe ile otomatik, biraz yüksek (SUV tipi yani) ne alınır?
Ateca hocam. O fiyata vag grubu motor şanzımanlı güzel araç bence. Tek kötü yanı yüzü eski leon gibi. Emsal tiguandan karoqtan en az 500 600 bin tl daha ucuz.

Ateca hocam. O fiyata vag grubu motor şanzımanlı güzel araç bence. Tek kötü yanı yüzü eski leon gibi. Emsal tiguandan karoqtan en az 500 600 bin tl daha ucuz.
Çok güzel bir öneri kullanan dostlarım çok memnunlar araçtan. Sadece bana eksi 2 gelen durumu var, iç ve dış görünüşü 12 yaşındaki bir leon ile aynı bir de vites kolu da eski tip kocaman. Bunlar takıntı edilecek şeyler değil tabii

Geri