Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kısa süreceği belliydi zaten.

Ya stok kalmayacaktı, ya fiyat devam etmeyecekti...

yazık biraz talep olunca hemen eski fiyata çekmişler :)

insanımız da bir garip 100 bin indirim o kadar çok talep ettiriyor demek ki.

Life golf yeni stoklarla

Opak 2020
Metalik 2050 olacak sekilde kampanya gelicek duyumu var

Hayırlısı olsun
Yeni araç mı gelecek yani öyle bir açıklama mı var? Yoksa mevcut araçlara mı zam yaptılar?

Belki burası yeri değil ama vag grubu olduğu için belirteyim. Cupra Formentor impulse paket Ankara'da 2 tane bayide ellerinde birer tane kalmış şekilde var. 2250 den veriyorlar.

Belki burası yeri değil ama vag grubu olduğu için belirteyim. Cupra Formentor impulse paket Ankara'da 2 tane bayide ellerinde birer tane kalmış şekilde var. 2250 den veriyorlar.
Yok burası yeri her marka her model için fiyatlar burda

• Beğen
Tepkiler: SCC
Dh'de biri bu konuda yazmış

Hocam bunu yazmamam lazım aslında
Yazınca piyasayı yukarda yönde destekleyen bir duruma düşücem

2 milyonluk aracta %2 artış 40.000 lira yapar

Etsi+ dsg life golf icin 2.040.000 da helal bir fiyat aslında (alternatör+ dsg hoppp diye bozulmamak şartı ile tabi

40 bin lira için yorgan yakılmaz !!!

Benim bu araba bu para etmez diyecigim fiyat 2150 ve üzeri fiyatlar.

40 bin zam icin vazgeçicek olan varsa zaten binici değildir bence ? Laf olsun diye alsata alıyodur.

Benim araç gümrüktenmişti, tır bekliyorum demişti. Zam olacak falan da demedi en son cuma günü konuştum. Pazartesi faturayı keseriz muhtemelen dedi. Sizce değişiklik yapar mı ?

Benim araç gümrüktenmişti, tır bekliyorum demişti. Zam olacak falan da demedi en son cuma günü konuştum. Pazartesi faturayı keseriz muhtemelen dedi. Sizce değişiklik yapar mı ?
Bende aynı durumdayım benim aracta gümrüklendi çarşamba olması lazım dünde bayiye gelmis bu haftaici bakiye kapatacagım degisen bir sey olacağını sanmıyorum. Psa grubunda calıstım 1 yıla yakın hiçbir zaman kapora aldıgımız fiyat verdiğimiz müşteriye zam geldi diye talepte bulunmadık.

Taş çatlasa en fazla 2.000.000 bütçe ile otomatik, biraz yüksek (SUV tipi yani) ne alınır?

Geri