Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ateca fr için 2380 altında fiyat alan oldu mu? Daha uygunu varsa bayi bilgisi paylaşır mısınız? En geç haftaya almayı düşünüyoruz

Bu fiyata Ateca FR çok uygun. Çok dolu bir araba. Jantlarının siyah olması dışında her şeyi güzel.

Ateca

Bu fiyata Ateca FR çok uygun. Çok dolu bir araba. Jantlarının siyah olması dışında her şeyi güzel.
2200 civarına xperience donanımlısı vardı. Fr dark edition olarak gerçekten iyi fiyat. Ama belli mi olur 2380 diyenlerden sonra daha uygun fiyat veren bayi çıkar belki :)

Başlıkta bahsedilen aracın aynı model yılında olanını 2018 yılı haziran ayında 105.000 TL fiyata o günün dolar kuru ile (4,50) 23.350 usd ye sattım, az önce hesaplama sayfasından hesaplayınca USD enflasyonuna göre günümüz değeri 30.100 USD yapıyor, yaklaşık 1.275.000 TL, bu arada 2018 yılında 2018 model tsi hihgline cam tavanlı golf 7,5 için bursa doğuş oto bayisinden 170.000 TL fiyat almıştım ö günkü kur ile 37.800 usd, enflasyon farkı ile bugün 48.700 USD yapıyor, yaklaşık 2.067.000 TL.

Sadede gelirsek 2015 manuel highline golf 1 milyona çok ucuzken, 1.5 life dsg golf çok pahalı, 2018 yılında listedeki en pahalı golfü aldığımız döviz ile bugün en ucuz otomatik golfü alabiliyoruz. Aslında bugün life golfün satıldığı paraya (usd yada euro cinsinden) 1.5 150 bg bağımsız suspansiyonlu cam tavanlı metalik boyalı R-Line alınmalı.

Bu arada her iki araç için aynı şekilde hesaplama yapılmıştır, dolayısıyla vergisel farklar pandemi çip krizi vesair gibi durumlar bu hesaplamada her iki araç içinde eşit oranda etkilidir.

O sebeple 2015 golf ucuzdur efendim hemde bayagı ucuzdur.
Aslında
2015 model Highline Golf ‘ün şuanki eşdeğeri —>Mk8,5 Style manuel ‘dir

8,5 Life paketin (DSG şanzıman) farkından dolayı fiyatı yükseltiyor, Eğer Style manuel getirselerdi aynı fiyata gelirdi.

Aslında
2015 model Highline Golf ‘ün şuanki eşdeğeri —>Mk8,5 Style manuel ‘dir

8,5 Life paketin (DSG şanzıman) farkından dolayı fiyatı yükseltiyor, Eğer Style manuel getirselerdi aynı fiyata gelirdi.
Mild hybrid sistemi ve DSG çok para koyuyor ya. Keşke Golf 7 zamanları gibi sipariş olsa

Başlıkta bahsedilen aracın aynı model yılında olanını 2018 yılı haziran ayında 105.000 TL fiyata o günün dolar kuru ile (4,50) 23.350 usd ye sattım, az önce hesaplama sayfasından hesaplayınca USD enflasyonuna göre günümüz değeri 30.100 USD yapıyor, yaklaşık 1.275.000 TL, bu arada 2018 yılında 2018 model tsi hihgline cam tavanlı golf 7,5 için bursa doğuş oto bayisinden 170.000 TL fiyat almıştım ö günkü kur ile 37.800 usd, enflasyon farkı ile bugün 48.700 USD yapıyor, yaklaşık 2.067.000 TL.

Sadede gelirsek 2015 manuel highline golf 1 milyona çok ucuzken, 1.5 life dsg golf çok pahalı, 2018 yılında listedeki en pahalı golfü aldığımız döviz ile bugün en ucuz otomatik golfü alabiliyoruz. Aslında bugün life golfün satıldığı paraya (usd yada euro cinsinden) 1.5 150 bg bağımsız suspansiyonlu cam tavanlı metalik boyalı R-Line alınmalı.

Bu arada her iki araç için aynı şekilde hesaplama yapılmıştır, dolayısıyla vergisel farklar pandemi çip krizi vesair gibi durumlar bu hesaplamada her iki araç içinde eşit oranda etkilidir.

O sebeple 2015 golf ucuzdur efendim hemde bayagı ucuzdur.

Yani siz her iki araca aynı USD-enflasyon çarpanını uygulamışsınız. Bu matematiksel olarak tutarlı ama ekonomik mantıkta yanlış.

Neden yanlış?
Çünkü USD enflasyonu (ABD tüketici fiyat endeksi) ile Türkiye’deki otomobil veya 2. el otomobil fiyatlarının değişimi farklı dinamiklere sahip. Ayrıca TL’nin ABD doları karşısındaki değer kaybı (FX hareketleri) ve Türkiye’nin kendi yüksek enflasyonu burada çok daha belirleyicidir.

• Beğen
Tepkiler: SCC
Uzun zaman sonra herkese merhaba, İzmir Vosmer Gaziemir Golf Life 1.5 116 bg 1950 opak fiyatı, araçlar yolda, bugün sabah henüz tükenmemişti, Passat Impression 204 bg 2400 küsüre vereceklermiş bir tane showrumda vardı satılmak üzere ve gelecek olanlar varmış, bayide Passatın araç yanında 3400 küsür yazıyordu, İzmir Avek Golf 116 bg son arabalarıymış 1980 veya 85 fiyat verdi telefonda, renk tonunu hatırlamadığım bir mavi imiş, son hatırladığım ise Vosmer Bornova Audi A3 S line kırmızı 3040 fiyatı vardı forumdaki arkadaşların bilgisine,

• Beğen
Tepkiler: SCC

Geri