Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

1940 olan life a cam tavan ucreti dahilinde eklemezler dimi ? Hazir ellerinde olanlari eritiyolardir sanirim suan. 130k gozukuyor cam tavan 2070 e geliyor.

1940 olan life a cam tavan ucreti dahilinde eklemezler dimi ? Hazir ellerinde olanlari eritiyolardir sanirim suan. 130k gozukuyor cam tavan 2070 e geliyor.
Cam tavanlı bulabileceğinizi sanmıyorum hocam. Ellerindekini satıyorlardır. Yine de arayıp sorabilirsiniz.

1 ay önce 2. el r-line almış olmasam bu fırsatı kaçırmazdım. Bu fiyat bandında otomatik daha konforlu araç var mı? Bence yok.

Mahallemde var bı tane cam tavanlı 8.5 life, arada arkama falan parkediyor. Sorduğumda fark ödediğini söyledi bana

Life dan başka seçenek yok benim bildiğim. Style hiç yok.
Sadece Life ve aynı paket (satış temsilcilerinin beyanları).

Life dan başka seçenek yok benim bildiğim. Style hiç yok.
Sadece Life ve aynı paket (satış temsilcilerinin beyanları).
hocam hangi bayi ve ne zaman fatura keseceklermiş

taigo, t-cross 6 aydır ülkede çok sattı ama uzun yola çıkınca insanların araçlarından memnun kalmadıklarını okuyorum, golf ile arasındaki fiyat farkı bu kadar azalmışken golf tercih edilmeli
aynen golf 8.5 life ile aralarında konfor dağlar var.

Kardeşim için 2.5 hafta önce ön siparişi oluşturup sonraki hafta ödemesini tamamladığımız Togg T10x v2 uzun menzil aracı bugün hayırlısıyla teslim aldık.

800 bin 0 faiz ödemesi seçimde tercih sebebi oldu. Konfor güzel, yazılım Tesla’dan biraz geride ama yeterli kalıyor. Güzel günlerde kullansınlar. :)

Standart 3 yıl garantiye ek +2 yıl garanti uzatmayı da yaptırdık.

Hayırlı olsun güle güle kullanın @AhmetCakmak hocam. Siz de sürdükçe veya yolculuk yaptıkça yorumlarınızı bekliyoruz.

Bugün 25 model 8.5 kasa 1.5 etsi 116 HP life golf ile uzun yol yaptım ( eski aracım 23 model 1.0 etsi R line idi) 8.5 kasa life gözlemlerim;
-Motor alt devirlerde daha canlı sanki dizel havası veriyor tork daha iyi hissediliyor.
-Yakıt tüketimi ortalama olarak 1.0 etsi dan 0.5-0.7 litre daha az tüketiyor şöyle örnek vereyim Muğla - Aydın arasını eski aracımla 4.8 ortalama ile gidiyordum bununla 3.9 ortalama ile gittim. Muğla - İzmir arasını gidiş dönüş toplam 380 km yolu 1.0 etsi ile 5.2-5.3 litre ortalama ile gidip geliyordum (hızım gidiş geliş ayrı olan yollarda 110 otoyolda 120) 8.5 life ile aynı hızlarda 4.4 litre ortalama ile gidip geldim. Yakıt tüketimi sanırım 1.6 tdi ile aynı hatta bir tık daha az. Ben yıllar önce 1.6 tdi ile 110 sabit hızda 4.1 yakıyordum buda hemen hemen aynı işte çok şaşırdım bu duruma.
-Araçta ilk başta koltuklar boş geldi (r line a göre) ama kullandıkça alıştım. Gayet konforlu.
-Travel asist, line asist çok iyi çalışıyor, kablosuz CarPlay cabası. Sürüş zevki bildiğimiz golf, ben r line’ı hiç aramadım iç ambiyanslar büyük ekran çok güzel. Hayalet kadran golf 8 den daha kaliteli ve işlevsel.
-Araçta katlanır ayna var dış kapı kolları aydınlatmalı, iç kapı cepleri çok renkli ambiyansa göre renkli aydınlatmalı arka kapılar dahil. Bu nasıl life paket diyor insan golf 7 ve 7.5 Higline dan daha dolu araç.
-Yol sesi ve rüzgar sesi olarak ölçümlerim golf 8 den 1 db daha iyi çıkıyor bunu da 16 jantlara bağlıyorum.
Son olarak 1940-1970 arası şuanki kampanyalı fiyatlar bu araç için kaçırılmayacak fırsat olmuş düşüncesindeyim.
Bir kaç resim ekleyeyim

Harika karşılaştırma ve özet. Elinize sağlık. Aracı yeni mi aldınız takip edemedim ama öyleyse siz de güle güle kullanın @ali_burkay

kendisi uzun yolda yan koltukta kafayı çekip Pink Floyd, Depeche Mode dinlemek gibi bir hobisi olduğu için mecbur ben kullanıyorum
araç leylek gibi yana yatıyordu
Bar taburesinde oturur gibi araba kullanmak kadar konforsuz bir şey yoktur,,

Bu konuyu çevremde 0 araç gündemi olmasa da piyasadan haberdar olmak için uzun zamandır takip ediyorum ve iyi ki de ediyorum zira yukarıdaki gibi tebessüm ettiren yorumlar oluyor. Yoruma gülücük ifadesi bıraktım yanlış anlamayın @forzaGilles hocam; çünkü yukarıda alıntıda bıraktığım 3 yeri gerçekten o kadar güzel ifade etmişsiniz ki, hem katılmamak elde değil ve harika bir benzetme hem de hayatın içinden çok güzel bir detay...

Vw-tr

Sağdan direksiyon getirir
Manuel style getirmez

Keyfiniz bilir.......

Şehir içi için araba alacak olsam kesinlikle elektrikli alırdım. Belki sevmiyorsunuzdur ama elektrikliler şehir için inanılmaz avantajlı
elektrikli araç sahibi olarak, eğer benzer ev araç benzinliden ucuz değilse kesinlikle mantıksız bir iş olur.

ev araçlar, ic lere göre zaten daha fazla değer kaybediyor bir de baştan fazla ödemek yanlış bir tercih olur.
şu an golf life gerçekten mantıklı bu fiyata

elektrikli araç sahibi olarak, eğer benzer ev araç benzinliden ucuz değilse kesinlikle mantıksız bir iş olur.

ev araçlar, ic lere göre zaten daha fazla değer kaybediyor bir de baştan fazla ödemek yanlış bir tercih olur.
şu an golf life gerçekten mantıklı bu fiyata
Ben zaten Golf kullanıyorum. 2. Araç olacaksa küçük alt segment bı ev şehir içinde mükemmel gider. Benim şehrin en doğusunda 10km uzanan OSB yi de sayarsak baştan uca 20 km yok. 200km menzilli bile olsa yeter şehir içi

Hayırlı olsun güle güle kullanın @AhmetCakmak hocam. Siz de sürdükçe veya yolculuk yaptıkça yorumlarınızı bekliyoruz.

Harika karşılaştırma ve özet. Elinize sağlık. Aracı yeni mi aldınız takip edemedim ama öyleyse siz de güle güle kullanın @ali_burkay

Bu konuyu çevremde 0 araç gündemi olmasa da piyasadan haberdar olmak için uzun zamandır takip ediyorum ve iyi ki de ediyorum zira yukarıdaki gibi tebessüm ettiren yorumlar oluyor. Yoruma gülücük ifadesi bıraktım yanlış anlamayın @forzaGilles hocam; çünkü yukarıda alıntıda bıraktığım 3 yeri gerçekten o kadar güzel ifade etmişsiniz ki, hem katılmamak elde değil ve harika bir benzetme hem de hayatın içinden çok güzel bir detay...
Teşekkür ederim ben sattım 1 hafta önce life paket 8.5 kayın biladerim de idi ondan ben aldım ona yazın temmuz kampanyasında almıştık 1.915’e. Çok memnun ancak o Quasqai almak istiyor daha büyük bir araç olsun dedi.

Geri