Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

şu başlıkta 10 yaşında golf'e 1milyon istediklerini görünce sıfır golf 8,5 life golf bana mı çok uygun geliyor?

elektrikli araç sahibi olarak, eğer benzer ev araç benzinliden ucuz değilse kesinlikle mantıksız bir iş olur.

ev araçlar, ic lere göre zaten daha fazla değer kaybediyor bir de baştan fazla ödemek yanlış bir tercih olur.
şu an golf life gerçekten mantıklı bu fiyata
Ayrıca bu golf 8.5 life’ın yakıt tüketimi inanılmaz iyi. Ev araçların şehir dışı DC şarj tüketimlerine aşırı yakın. Şehir içinde elbette avantajı olacaktır Ev lerin Dc de olsa hele ev şarjı ile çok daha avantajı olacaktır ancak 8.5 life 45 litrelik deposu ile uzun yolda çok rahat 900-950 km görüyor

Ayrıca bu golf 8.5 life’ın yakıt tüketimi inanılmaz iyi. Ev araçların şehir dışı DC şarj tüketimlerine aşırı yakın. Şehir içinde elbette avantajı olacaktır Ev lerin Dc de olsa hele ev şarjı ile çok daha avantajı olacaktır ancak 8.5 life 45 litrelik deposu ile uzun yolda çok rahat 900-950 km görüyor
Uzun yolda çicek gibi araba. Yalıtım bile tek başına yeterli. Yakıt da pastanın üstüne çilek oluyor

Teşekkür ederim ben sattım 1 hafta önce life paket 8.5 kayın biladerim de idi ondan ben aldım ona yazın temmuz kampanyasında almıştık 1.915’e. Çok memnun ancak o Quasqai almak istiyor daha büyük bir araç olsun dedi.
Hayırlı olsun Ali bey youtubeda tesladan daha çok golf 8.5 görelim inşallah bundan sonra 😊

Hayırlı olsun güle güle kullanın @AhmetCakmak hocam. Siz de sürdükçe veya yolculuk yaptıkça yorumlarınızı bekliyoruz.

Harika karşılaştırma ve özet. Elinize sağlık. Aracı yeni mi aldınız takip edemedim ama öyleyse siz de güle güle kullanın @ali_burkay

Bu konuyu çevremde 0 araç gündemi olmasa da piyasadan haberdar olmak için uzun zamandır takip ediyorum ve iyi ki de ediyorum zira yukarıdaki gibi tebessüm ettiren yorumlar oluyor. Yoruma gülücük ifadesi bıraktım yanlış anlamayın @forzaGilles hocam; çünkü yukarıda alıntıda bıraktığım 3 yeri gerçekten o kadar güzel ifade etmişsiniz ki, hem katılmamak elde değil ve harika bir benzetme hem de hayatın içinden çok güzel bir detay...
Yüzünüzde bir tebessüm olduysa ne mutlu Serhat hocam 😎

Açıkçası sizin gibi doğayı keşfeden bir gezgin olmaya vaktim olsaydı, işte o zaman Jeep Wrangler, LR Defender/Discovery, Volvo XC70 gibi bir araç işte o zaman almayı düşünürdüm. :) Saygılar..

Hayırlı olsun güle güle kullanın @AhmetCakmak hocam. Siz de sürdükçe veya yolculuk yaptıkça yorumlarınızı bekliyoruz.

Harika karşılaştırma ve özet. Elinize sağlık. Aracı yeni mi aldınız takip edemedim ama öyleyse siz de güle güle kullanın @ali_burkay

Bu konuyu çevremde 0 araç gündemi olmasa da piyasadan haberdar olmak için uzun zamandır takip ediyorum ve iyi ki de ediyorum zira yukarıdaki gibi tebessüm ettiren yorumlar oluyor. Yoruma gülücük ifadesi bıraktım yanlış anlamayın @forzaGilles hocam; çünkü yukarıda alıntıda bıraktığım 3 yeri gerçekten o kadar güzel ifade etmişsiniz ki, hem katılmamak elde değil ve harika bir benzetme hem de hayatın içinden çok güzel bir detay...
Golf ü de acımasızca eleştirilen bir yer burası. Hem seviliyor hem yeriliyor :)

Zavallı Golf ler ne çektiler bu forumdan.

Gümüş bazlı olarak hiç bakmayin

6 yi satıp 8.5 alma olayını alternatorleri gördükçe erteledim:)
Bu muhabbetler hic bitmez, zamanimda dsg icin bir suru muhabbet donmustu.
Golf life su fiyati gercekten uygun, firsat olmus.
almayi dusunup almayan pisman olur

Geçen sene kasımda en düşük 1660 dan verilen life golfler

Bu sene aralıkta 1940 dan veriliyor.

Makul mantıklı alıp geçilecek fiyat evet.

Ama vurgunu vurduk vw-tr yi tokatladık denecek fiyatta değil hani

Daha düşer düşmeli de demiyorum tabiki

Aldım geçtim denilir geçilir.

şu başlıkta 10 yaşında golf'e 1milyon istediklerini görünce sıfır golf 8,5 life golf bana mı çok uygun geliyor?
Başlıkta bahsedilen aracın aynı model yılında olanını 2018 yılı haziran ayında 105.000 TL fiyata o günün dolar kuru ile (4,50) 23.350 usd ye sattım, az önce hesaplama sayfasından hesaplayınca USD enflasyonuna göre günümüz değeri 30.100 USD yapıyor, yaklaşık 1.275.000 TL, bu arada 2018 yılında 2018 model tsi hihgline cam tavanlı golf 7,5 için bursa doğuş oto bayisinden 170.000 TL fiyat almıştım ö günkü kur ile 37.800 usd, enflasyon farkı ile bugün 48.700 USD yapıyor, yaklaşık 2.067.000 TL.

Sadede gelirsek 2015 manuel highline golf 1 milyona çok ucuzken, 1.5 life dsg golf çok pahalı, 2018 yılında listedeki en pahalı golfü aldığımız döviz ile bugün en ucuz otomatik golfü alabiliyoruz. Aslında bugün life golfün satıldığı paraya (usd yada euro cinsinden) 1.5 150 bg bağımsız suspansiyonlu cam tavanlı metalik boyalı R-Line alınmalı.

Bu arada her iki araç için aynı şekilde hesaplama yapılmıştır, dolayısıyla vergisel farklar pandemi çip krizi vesair gibi durumlar bu hesaplamada her iki araç içinde eşit oranda etkilidir.

O sebeple 2015 golf ucuzdur efendim hemde bayagı ucuzdur.

• Beğen
Tepkiler: SCC
Başlıkta bahsedilen aracın aynı model yılında olanını 2018 yılı haziran ayında 105.000 TL fiyata o günün dolar kuru ile (4,50) 23.350 usd ye sattım, az önce hesaplama sayfasından hesaplayınca USD enflasyonuna göre günümüz değeri 30.100 USD yapıyor, yaklaşık 1.275.000 TL, bu arada 2018 yılında 2018 model tsi hihgline cam tavanlı golf 7,5 için bursa doğuş oto bayisinden 170.000 TL fiyat almıştım ö günkü kur ile 37.800 usd, enflasyon farkı ile bugün 48.700 USD yapıyor, yaklaşık 2.067.000 TL.

Sadede gelirsek 2015 manuel highline golf 1 milyona çok ucuzken, 1.5 life dsg golf çok pahalı, 2018 yılında listedeki en pahalı golfü aldığımız döviz ile bugün en ucuz otomatik golfü alabiliyoruz. Aslında bugün life golfün satıldığı paraya (usd yada euro cinsinden) 1.5 150 bg bağımsız suspansiyonlu cam tavanlı metalik boyalı R-Line alınmalı.

Bu arada her iki araç için aynı şekilde hesaplama yapılmıştır, dolayısıyla vergisel farklar pandemi çip krizi vesair gibi durumlar bu hesaplamada her iki araç içinde eşit oranda etkilidir.

O sebeple 2015 golf ucuzdur efendim hemde bayagı ucuzdur.

Hocam otv farkli
Dunyada arac uretim maliyetleri artti
Trde talep cok karlilik yuksek

2018 kur krizi sonrasinda 140bin tlye 1.0 highline golf cam tavan almistim
Millet deli misin sen diye sasirmisti
Halbuki o zaman sadece 23bin dolardi :)

Ateca fr için 2380 altında fiyat alan oldu mu? Daha uygunu varsa bayi bilgisi paylaşır mısınız? En geç haftaya almayı düşünüyoruz

Geri