Bir ay önce arkadaşım 2021 life eTSİ dsg yi 70 bin km de, geçen hafta ben aynısının 2022 model 47000 bin km de olanını sattık. Her iki aracın 12v aküsü yüzde 40 civarında değişti, her iki araçta da alternatör sorunu diye bir şey olmadı. Her iki araçta da 35/40 bin km civarlarında "hata: vites kolu" ikazı çıktı. Araçlar bakıma girdiğinde yetkiliye sorduk, bir sürü hikayenin ardından 45/50 bin tl gibi rakamlar ile parça değişikliğinin gerektiğini söylediler. Ben 10 bin km, arkadaşım 30 bin km bu ikazla bindik çünkü bunun bir sorun (bile) olmadığının farkındaydık. En nihayetinde iki üç ay kadar önce tanıdık bir elektrikçiye pinleri sıktırdık, 2000 tl verdik (iki aracın tamiri 2,5 saat sürdü), olay kapandı. İki üç ay da ikaz giderilmiş halde bindik ve araçları sattık. Ben 8,5 kasa life dsg, arkadaşım 8,5 style dsg (her ikisi de 116 hp) aldık. İki şeyi belirteyim, mk8 ve mk8.5, mk7.5 dan daha iyi araçlar. Asıl enteresan olan ise, mk8 1.0 ile mk8.5 1.5 (116hp) birbirinden çok farklı iki araç, hem de fazlasıyla farklı.