cengineer06
Uzaklaştırıldı
O kadar uzun yazıp farklı farklı örnekler veriyorsunuz ki odaklanıp okuyamadım bile.Estetik diyordunuz ama..? Şimdi cam filmi kadar değil diyorsunuz
(Sonuçta çoğu estetik detaylar ifadeniz);
Mercekli Led Performance farlar konusunda;
-Aslında açıklamasını yapıyorum, Arada her açıdan 20 gömlek fark diyorum, Cevap: ama sonuçta bir IQ Matrix Led Far değil diyorsunuz
Mercekli Led Performance Farlara gece yolculuklarında aydınlatma kalitesi olarak 10 üzerinden 8 puan verecek olursak, Led basic farlara aydınlatma olarak 10 üzerinden ancak 5 puan alır,
Bir restaurant gittiğimizde seçeceğimiz yemeğe bile ister sulu yemek gibi pişmiş bir yemek olsun, İsterse de et ürünleri gibi pişmemiş soğutucu da pişmeyi bekleyen bir yemek olsun, Estetik olarak yani görünüşüne bakarak karar veriyoruz.,
Kulübün Scouting departmanı —>yönetim birimine; Altyapıdan çıkan Ahmet’in geleceği çok parlak böyle maçlar çıkarmaya devam ederse bu sene Şampiyonluk yolunda bize büyük katkı verecek, 2 seneye kalmaz Premier Lig veya La Liga’dan bir kulübe 20 milyona satabiliriz,
Cevap: Yaa öyle ama sonuçta bir Messi değil
Hayatın kendisinde böyle bir mantık işlemiyor…
Arabanın 2. elde kolay satılıp-satılamayacağından bahsediyorsunuz; Konuyu takibe aldığınız Style paketli araçların satılamadığına getiriyorsunuz.,
Her ne kadar bende cam tavan/sunroof sevmesemde bu ülkede cam tavan fanatikliği manyaklık derecesine gelmiş durumdayken ve sonuç olarak cam tavanlı/sunroof ‘lu bir aracın “olmayana göre” daha kolay satılacağı aşikarken, İlaveten ülkede araç sahibi olupta meşhur 2.el sarı sitede satışa koyup “arabam kaç para eder” pisikolojik tatmini yaşayan insanlar topluluğu olduğu herkesin bildiği bir durumken, Ama nedense cam tavanı olmayan araç birden 2. elde daha kolay satılabiliyora getirmek enteresan bir yaklaşım,
Özetlersek; ben sizin tespitleriniz yanlış olduğu düşünüyorum, Tezleriniz (bana göre) zemini sağlam olmayan yumuşak bir toprak kadar zayıflar.
Mesajınızın başında cam filmi ve estetik ile ilgili bir şey yazmışsınız cam filmini estetik için yaptırmıyorum Antalya ve İzmir’ de yaşadığım için sıcaktan korunmak için yaptırıyorum.
Zaten herkes aynı fikirde olsaydı herkes aynı siyasi partiyi ve aynı futbol takımını tutar; herkes aynı model arabayı alırdı. Ben de sizin fikirlerinize katılmıyorum. Uzun uzadıya da yazmıyorum. Herkesin fikri kendine. Teşekkürler.
Edit: lütfen artık bana cevap yazmayın. Örneklerden ve uzun mesajlardan sıkıldım.
Son düzenleme: