Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Estetik diyordunuz ama..? Şimdi cam filmi kadar değil diyorsunuz 😂

(Sonuçta çoğu estetik detaylar ifadeniz);
Mercekli Led Performance farlar konusunda;
-Aslında açıklamasını yapıyorum, Arada her açıdan 20 gömlek fark diyorum, Cevap: ama sonuçta bir IQ Matrix Led Far değil diyorsunuz 😂

Mercekli Led Performance Farlara gece yolculuklarında aydınlatma kalitesi olarak 10 üzerinden 8 puan verecek olursak, Led basic farlara aydınlatma olarak 10 üzerinden ancak 5 puan alır,

Bir restaurant gittiğimizde seçeceğimiz yemeğe bile ister sulu yemek gibi pişmiş bir yemek olsun, İsterse de et ürünleri gibi pişmemiş soğutucu da pişmeyi bekleyen bir yemek olsun, Estetik olarak yani görünüşüne bakarak karar veriyoruz.,

Kulübün Scouting departmanı —>yönetim birimine; Altyapıdan çıkan Ahmet’in geleceği çok parlak böyle maçlar çıkarmaya devam ederse bu sene Şampiyonluk yolunda bize büyük katkı verecek, 2 seneye kalmaz Premier Lig veya La Liga’dan bir kulübe 20 milyona satabiliriz,

Cevap: Yaa öyle ama sonuçta bir Messi değil 😄

Hayatın kendisinde böyle bir mantık işlemiyor…

Arabanın 2. elde kolay satılıp-satılamayacağından bahsediyorsunuz; Konuyu takibe aldığınız Style paketli araçların satılamadığına getiriyorsunuz.,

Her ne kadar bende cam tavan/sunroof sevmesemde bu ülkede cam tavan fanatikliği manyaklık derecesine gelmiş durumdayken ve sonuç olarak cam tavanlı/sunroof ‘lu bir aracın “olmayana göre” daha kolay satılacağı aşikarken, İlaveten ülkede araç sahibi olupta meşhur 2.el sarı sitede satışa koyup “arabam kaç para eder” pisikolojik tatmini yaşayan insanlar topluluğu olduğu herkesin bildiği bir durumken, Ama nedense cam tavanı olmayan araç birden 2. elde daha kolay satılabiliyora getirmek enteresan bir yaklaşım,

Özetlersek; ben sizin tespitleriniz yanlış olduğu düşünüyorum, Tezleriniz (bana göre) zemini sağlam olmayan yumuşak bir toprak kadar zayıflar.
O kadar uzun yazıp farklı farklı örnekler veriyorsunuz ki odaklanıp okuyamadım bile.

Mesajınızın başında cam filmi ve estetik ile ilgili bir şey yazmışsınız cam filmini estetik için yaptırmıyorum Antalya ve İzmir’ de yaşadığım için sıcaktan korunmak için yaptırıyorum.

Zaten herkes aynı fikirde olsaydı herkes aynı siyasi partiyi ve aynı futbol takımını tutar; herkes aynı model arabayı alırdı. Ben de sizin fikirlerinize katılmıyorum. Uzun uzadıya da yazmıyorum. Herkesin fikri kendine. Teşekkürler.

Edit: lütfen artık bana cevap yazmayın. Örneklerden ve uzun mesajlardan sıkıldım.

Son düzenleme:

Mk7,5 ‘un koltukları Alcantara değildir., Micro-Polar denilen malzemedir 😉

Alcantara tekstil tarihinin geliştirdiği belki de en iyi kumaşıdır, bir gün kısmet olursa tecrübe etmenizi öneririm,

Yarış arabalarında:
-ön konsolda yansımayı önlemek için kullanılır,
-direksiyonda terlemeyi önlemek için kullanılır,
-koktuklarda terlemeyi önlemek için kullanılır.
Her ne malzeme ise terletiyor işte Ali Abi. :)
Aslında bir önceki msj.ımda açıklamasını yaptım ama yine açıklayayım,

Kullanıdığınız Mk7,5 aracın koltukları Alcantara değildir, bu sebebten terletiyor, ben Alcantara ‘dan bahsediyorum, siz farklı bir kumaşa sahip bir koktuğun terlettiğinden bahsediyorsunuz dostum.
Açıklamanızı anladım ben 7.5'un koltuklarının terlettiğini söylemek istiyorum sadece.
Aslında muhabbetin başında Alcantara terletiyor anlamında yazmış Onur, çünkü Golf 7.5 koltuğunu alcantara sanmış. Sonrasında siz "Alcantara değil Golf 7.5 koltukları" deyince Onur da "Malzemesi neyse ne, Golf 7.5 koltuğu terletiyor" diye düzeltme yapmış. Siz yine de Alcantaradan bahsettiğini zannetmişsiniz 🙂. Sizin dediğiniz üzerine düzeltmiş zaten. Ufak bı yanlış anlaşılma olmuş

O kadar uzun yazıp farklı farklı örnekler veriyorsunuzki odaklanıp okuyamadım bile.

Mesajınızın başında cam filmi ve estetik ile ilgili bir şey yazmışsınız cam filmini estetik için yaptırmıyorum Antalya ve İzmir’ de yaşadığım için sıcaktan korunmak için yaptırıyorum.

Zaten herkes aynı fikirde olsaydı herkes aynı siyasi partiyi ve aynı futbol takımını tutar; herkes aynı model arabayı alırdı. Ben de sizin fikirlerinize katılmıyorum. Uzun uzadıya da yazmıyorum. Herkesin fikri kendine. Teşekkürler.
Sorun insanlar neyin ne olduğunu öğrensin diye detaylı uzun uzadıya yazmak mı oldu şimdi..?

Uzun yazıları okurken odaklanamamanız tamamen sizin probleminiz,

İşinize gelmeyince söylediğiniz şeylerin doğruluğu olmadığını söyleyince kestrip atmak gibi bir yaklaşım içindesiniz

Burası bir forum değil mi.? forum ortamında bir şeylerin artıları nelerdir eksileri nelerdir tartışamayacaksak istişare edemiyeceksek, başla ne için burada toplanıyoruz,

Bana burada bir arkadaşımız benden araba alma arifesinde far, koltuk vs.. diğer donanımların artıları-eksileri nelerdir diye tavsiye istemiş, kararımı ona göre vereceğini söyleyerek benden bilgi isterken, Benim mesajım da kendisine hitaben yazılmışken, kendiniz benim arkadaşa yazmış olduğun mesajı alıntılayarak konuya 3. kişi olarak müdahil olmanıza rağmen…,

A estetikten ibaret,
B estetik,
C‘de estetik, hepsi estetik,

Ama yahu durun 1 sn.ye işin aslı öyle değil, dediğimizde ve açıklamasını da detaylı şekilde yaptığımız zaman,

Cevabınız: Çok uzun yazıyorsunuz odaklanmıyorum oluyor ise.,

Son mesajınızda da çok enteresan bir şekilde “estetik kelimesini” siz değilde sanki ben söylemişim gibi algı içersindesiniz, Yaşadığınız odaklanamamayı şimdi daha iyi anlamış oldum,

Ben insanları yanlış bilgilerler yönlendirmeye hakkınız olmadığını düşünüyorum,

Forum ortamında ne zamandır detaylı açıklamaların yapıldığı mesajlar kusur oluyor, bilgi paylaşmak ne zamandan beri hata oldu,

Biz bu forumu uzun zamannöncr bilgi paylaşmak, insanla doğru bilgileri elde ebebilsin diye yola çıkarak kurduk, Burada o zaman ne işiniz var yahu,

Hiç kuşura bakmayın ama verdiğiniz örnekler
—>zemini sağlam olmayan yumuşak bir toprak kadar zayıflar.

içi boş bir tenekeye konuşsak daha iyi olurmuş…

Madem detaylı açıklmaların olduğu uzun yazıları okumaktan sıkıldığınızı söylüyorsunuz, Size esenlikler diliyorum… :)

Bu kadar uzun yazının içinde aslında çok basit bir şey gizli: “Ben haklıyım, sen değilsin.”
Kusura bakma ama fikir paylaşımı bu değil. Uzunluk ya da kısalık değil, anlatımın özü önemlidir.
Kimse kimseye odaklanmayı, üslup seçmeyi öğretmek zorunda değil.
@forzaGilles
Bu şekilde yapmayalım derim.

Bu kadar uzun yazının içinde aslında çok basit bir şey gizli: “Ben haklıyım, sen değilsin.”
Kusura bakma ama fikir paylaşımı bu değil. Uzunluk ya da kısalık değil, anlatımın özü önemlidir.
Kimse kimseye odaklanmayı, üslup seçmeyi öğretmek zorunda değil.
@forzaGilles
Bu şekilde yapmayalım derim.
Gizli olan birşey yok dostum, ben arkadaşın kendisine alıntı yapmamışken, benden başka bir arkadaş tavsiye isterken kendisi 3. kişi olarak müdahil oldu,

Odaklanamadığını söyleyen de bizzat kendisidir, benim böyle bir cümlem olmadı.

Beyefendi karşınızdaki kişinin fikrine katılmak zorunda değilsiniz fakat karşınızdaki kişinin fikrine saygı duymak zorundasınız ve tanımadığınız bir kişinin söylediklerine “zemini sağlam olmayan yumuşak bir toprak kadar zayıflar.” diyemezsiniz. Haddinizi bilin. Terbiyesizlik yapıyorsunuz. Ben daha fazlasını yapmasını bilirim. İşinize bakın. Ne kadar boş vaktiniz varmış. Bir saat bunu mu yazdınız. Saygısızlık yapan birisiniz benimle muhatap olmayın.

Daha karşınızdaki kişinin alcantra mesajını anlamayacak haldesiniz, insanlar sizinle dalga geçiyor. Hala boş laf mesaj yazıyorsunuz.

Benim üyelik tarihim 1 haziran 2015; sizinki 26 kasım 2015. Siz yokken ben vardım. Bir de burayı bilgi paylaşmak için kurmuş. Hadi oradan.
Beni kastediyorsanız ben kimseyle dalga geçmedim yanlış anlamış olabilir. Forumun bence en bilgili adamı. Üyelik tarihi daha eski diye hava atıyor 10 senedir girmemiş muhtemelen🤣
Sorun insanlar neyin ne olduğunu öğrensin diye detaylı uzun uzadıya yazmak mı oldu şimdi..?

Uzun yazıları okurken odaklanamamanız tamamen sizin probleminiz,

İşinize gelmeyince söylediğiniz şeylerin doğruluğu olmadığını söyleyince kestrip atmak gibi bir yaklaşım içindesiniz

Burası bir forum değil mi.? forum ortamında bir şeylerin artıları nelerdir eksileri nelerdir tartışamayacaksak istişare edemiyeceksek, başla ne için burada toplanıyoruz,

Bana burada bir arkadaşımız benden araba alma arifesinde far, koltuk vs.. diğer donanımların artıları-eksileri nelerdir diye tavsiye istemiş, kararımı ona göre vereceğini söyleyerek benden bilgi isterken, Benim mesajım da kendisine hitaben yazılmışken, kendiniz benim arkadaşa yazmış olduğun mesajı alıntılayarak konuya 3. kişi olarak müdahil olmanıza rağmen…,

A estetikten ibaret,
B estetik,
C‘de estetik, hepsi estetik,

Ama yahu durun 1 sn.ye işin aslı öyle değil, dediğimizde ve açıklamasını da detaylı şekilde yaptığımız zaman,

Cevabınız: Çok uzun yazıyorsunuz odaklanmıyorum oluyor ise.,

Son mesajınızda da çok enteresan bir şekilde “estetik kelimesini” siz değilde sanki ben söylemişim gibi algı içersindesiniz, Yaşadığınız odaklanamamayı şimdi daha iyi anlamış oldum,

Ben insanları yanlış bilgilerler yönlendirmeye hakkınız olmadığını düşünüyorum,

Forum ortamında ne zamandır detaylı açıklamaların yapıldığı mesajlar kusur oluyor, bilgi paylaşmak ne zamandan beri hata oldu,

Biz bu forumu uzun zamannöncr bilgi paylaşmak, insanla doğru bilgileri elde ebebilsin diye yola çıkarak kurduk, Burada o zaman ne işiniz var yahu,

Hiç kuşura bakmayın ama verdiğiniz örnekler
—>zemini sağlam olmayan yumuşak bir toprak kadar zayıflar.

içi boş bir tenekeye konuşsak daha iyi olurmuş…

Madem detaylı açıklmaların olduğu uzun yazıları okumaktan sıkıldığınızı söylüyorsunuz, Size esenlikler diliyorum… :)
Keşke uğraşmasaydınız bunu da okumayacak ki ilk paragrafı okur gerisi çok uzun der geçer 😀

Gizli olan birşey yok dostum, ben arkadaşın kendisine alıntı yapmamışken, benden başka bir arkadaş tavsiye isterken kendisi 3. kişi olarak müdahil oldu,

Odaklanamadığını söyleyen de bizzat kendisidir, benim böyle bir cümlem olmadı.

Arkadaşlar, gerçekten bunlara gerek yok.

Burası güzel bir sayfa, değer verdiğim bir ortam. Kendi aramızda bu tarz tartışmalar yaşanması dışarıdan gelen insanları da uzaklaştırabilir.

Gelin biraz daha sade, anlaşılır ve saygı çerçevesinde devam edelim.

Yıkıcı değil yapıcı olalım. Herkesin kendince haklı olduğu noktalar olabilir, önemli olan alttan almayı bilmek ve ortamın seviyesini koruyabilmek.

Geri