Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TR Ekim 2025 satışları
11.jpg

İmpression manuel 1,5 tsi 116 getirip satsalardı?

23. Sıradaki bayonun bir üstünde 1250 adetlik satışla impression golf olurdu.

Kendileri bilirler.

Sonuç: talep olmayan arabaya , helal fiyatı kendiniz biçin. Fiyat teklifini evde A4 kağıda basıp bayideki ST ye verin , bu fiyattan satmayı düşünürse telefonla arasın sizi

116 hp Style metalik istridye gri golf icin kasım ayı sonuna dogru fiyat teklifimiz 2.320

Opak renk 2295 !!

Gün oldu devran döndü baltanın sapı.........

Yukarıda konuşuldu da tam anlayamadım.
Ön cam filminin güneşten gelen sıcaklığı azaltmaya faydası var mı şimdi? Tam yaptırma arifesindeyim.

Kampanyalar belli oldu sanırım. VW sitesinde ID4 - ID7 - Tiguan kampanyası gözüküyor.

Ön cam filminin güneşten gelen sıcaklığı azaltmaya faydası var mı şimdi? Tam yaptırma arifesindeyim.
bir üsteki arkadaşın önerdiği şeffaf serilerin ısıya etkisi olacaktır. Renk tonuna girilmemesi faydalı ceza, men, söktürme işlemleri sıkıntılı süreçler.

Ben de @calik bey gibi ön cama Llumar Air80 yaptırdım. Kesinlikle faydası var. Bütçe durumuna göre cam tavan için dıştan yapılan ısı kesme özellikli Ppf yaptırmayı düşünüyorum.

yaptırma amacımız o zaten, görüntüyü engelleyecek şekilde yapılırsa polis çeviriyor

yaptırma amacımız o zaten, görüntüyü engelleyecek şekilde yapılırsa polis çeviriyor
Benim ön camda da hafif var daha bir şey diyen olmadı 😅. Biraz da şans işi

Geri