Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İlk 40 da olmayan arabaya zam gecirmiş aklınca

Tok satıcıyı bilirizde

Sahursuz iftarsız golf orucuna başlamış antalya bayisi.(Aç degiliz hikayeleri)

Kendi adıma bu tip fiyatlı konularda belge sunmayı daha inandırıcı buluyorum.
Lakin belge yok ama hanımın iş yerinden arkadaşı bugün doğuş esenyurttan 2080 tl’ye life Dsg gri teslim aldı.
Antalyalı satıcı tuttuğumu öperim diyor heralde.
Edirneli satıcıya sorsak direk liste fiyatını söyler.

Kendi adıma bu tip fiyatlı konularda belge sunmayı daha inandırıcı buluyorum.
Lakin belge yok ama hanımın iş yerinden arkadaşı bugün doğuş esenyurttan 2080 tl’ye life Dsg gri teslim aldı.
Antalyalı satıcı tuttuğumu öperim diyor heralde.
Edirneli satıcıya sorsak direk liste fiyatını söyler.
Kayserideki bayiide de 2.130.000 tl yazıyordu bugün Anemon Mavi Golf 8.5 life aracın üzerinde. Masaya oturup konuşunca düşerler mi bilmiyorum.

Geçen ay ile aynı fiyat olmalı. Opak 2040 2060, metalik 2060 - 2080 idi geçen ay.

Gelmeyin böyle yemlere .

Daha önce zam yapıldığı zaman zamlı fiyatın araç camında afişe edildigini hiç gördünüzmü?

Muhtesem KASIM zamları,, 11 kasım fahiş fiyat festivali! yapmıslar kendi kendilerine..... Almayan Yanar biter kahrolur algısı yaratmaya çalışıyorlar.

Satılmıyor kardeşim !

Ben demiyorum . Aylık İstatistiklerler diyor 9 aydan beri

Gelmeyin böyle yemlere .

Daha önce zam yapıldığı zaman zamlı fiyatın araç camında afişe edildigini hiç gördünüzmü?

Muhtesem KASIM zamları,, 11 kasım fahiş fiyat festivali! yapmıslar kendi kendilerine..... Almayan Yanar biter kahrolur algısı yaratmaya çalışıyorlar.

Satılmıyor kardeşim !

Ben demiyorum . Aylık İstatistiklerler diyor 9 aydan beri
T-Rock’un istikrarlı fiyat artışına rağmen satışları azalmıyor. Ağustos ayında Style paketini bir arkadaşım 1895 e aldı. Eylül ayında life paketini 1895e aldı. Style paket şuan 2200lerden bahsediliyor ve geçtiğimiz günlerde forumda Ekim ayı satışlarına baktığımızda listenin başlarında.

T-Rock’un istikrarlı fiyat artışına rağmen satışları azalmıyor. Ağustos ayında Style paketini bir arkadaşım 1895 e aldı. Eylül ayında life paketini 1895e aldı. Style paket şuan 2200lerden bahsediliyor ve geçtiğimiz günlerde forumda Ekim ayı satışlarına baktığımızda listenin başlarında.
Yeni kasası tanıtılmış bir arabayı almazdım. Alsam bile epey güzel kampanya olmalı. Kaldı ki ben SUV da almam da zevkler tartışılmaz hadi onu geçtim. Donanım önemli desen Life Golf gayet donanımlı, kaldı ki 2300 e style Golf var zaten daha da donanımlı. O arabaya o fiyat bence fazla. Sahi her araç pahalı da bu ekstra pahalı

***Troc TSİ ✓
***Golf E-TSİ ?

***Troc SUVVVVVV
***Golf binek araç

Bizim milletin tercihleri bu sekilde tabiki yazı tura atınca T-roc gelir

Ayrıca neyi savunuyorsunuz ?

Golfün de fiyatları artınca satısları artarmı diyorsunuz ?

Golf Hele bi listede 39. Sırada gözüksün . Altınları bozdurup alırız bi golf. (Ocaktan beri x2 yazmış altın)

bence o kalitesiz a3 e o para verilmez. style golf çok daha hatta life golf bence en mantıklısı cebimde 600 bin tl para da kalır oh.
Nedense golften a3'e seken kitle de aynı şekilde golfü yetersiz buluyor.

İkisiyle belirli süreler mesai yapmış bakış açımla söylüyorum ki aynı nanenin laciverti :)

A3 sürüş hissiyatı ve kokpit ile ön plana çıkıyor ancak malzeme kalitesi olarak ikisi de denkler bence.

Şu an A3 Advanced 150hp Premium paket ve gelseydi style 150hp denk paralarda olacaktı.

Şahsen a3 varken aynı paraya golfe ekmek vermezdim kalite denk seviyelerde olsa da 1 gömlek üstte götürüyor a3

Hyundai Antalya Cangarlar
Ioniq 5 2.350

Ekli dosyalar

• IMG_20251108_194924.jpg
    IMG_20251108_194924.jpg
    118.3 KB · Görüntüleme: 45
@Savatage eleştirdiğin bir şey yok, düşüncenize de katılıyorum ancak anlatmak istediğim şey zamlar da gelse satışlar devam ediyor. Anlatmak istediğiniz şeyin Golf 8 Life olduğunun da farkındayım.

Diğer bayilerden net en az 100-150 bin tl fazla yazmışlar hepsine. Ötv gelirlerini ve bayi kar marjlarını Almanlar gördükçe biz bu kadar kazanamıyoruz diye kıskanıyorlardır.
Antalya'da böyle bir kültür var, bütün araçların en pahalısı Antalya'da satılıyor, Megane'ın da Golf'ün de en yüksek fiyatını veriyorlar, işine gelirse diyorlar, İzmir bayilerinden araç alıp Antalya'ya sürmek zorunda kalıyor millet, başka illerde telefonda verilen fiyatlara bile inmiyor Antalya bayileri

Aylık satış adetlerine bakıp golf satılmıyor demek yanıltıcı olur. Vw TR ye kaç adet gönderiyor kaç adet satılıyor ona bakmak lazım. Araçların bayide bekleme sürelerinin uzun olduğunu düşünmüyorum. Fiyat eleştirisi yapacaksak o kadar çok marka model var ki eleştirilmesi gereken.
Başlık altında yine fiyat bilgisi hariç herşey var genel başlık gibi

Geri