Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Antalya'da böyle bir kültür var, bütün araçların en pahalısı Antalya'da satılıyor, Megane'ın da Golf'ün de en yüksek fiyatını veriyorlar, işine gelirse diyorlar, İzmir bayilerinden araç alıp Antalya'ya sürmek zorunda kalıyor millet, başka illerde telefonda verilen fiyatlara bile inmiyor Antalya bayileri
Kesinlikle katılıyorum zamanında Cupra Formentor’e başaran Antalya İzmir Vosmer’den 60-70 bin lira daha fazla fiyat çekmişti, gram indirim yapmıyorlar gidip İzmir’den almıştım arabayı. Zaten Antalya’da sıfır km alınan Vag grubu araçlarda genelde Vosmer veya Avek plakalığı görürsünüz (İzmir vw bayileri) başaran da tutturabildiğine satıyor işte 50-60 bin lira daha pahalı.

Şu türkiyeye vw golf az geliyorda o yüzden ilk 40 a giremiyor bahanesinden vazgecin !

Az gelen arabaya sıra listesi yapılır!!! 1388 inci sıraya isminizi yazarlar . Karaborsa olusur

örnegin Antalya başaran daki aracı showrromda göremeden sarı sitede görürsünüz . Showrromda duruyor iste bugünde.

Ankaradaki 3 vw bayisindede golf life araç var mesela. (Alsata düsmemiş anlamına gelir bu)

***İnsanlar almışken 150 beygir olsaydı daha iyi olurdu diyor?

***E-tsi alternatör riski benim başımada gelirmi acaba diyor?

***Suvvvv degil (bizim millet suv manyağı olmuş)

Kasım ayı icinde 116 lık life golf ün bu sartlar altında edeceği 2100 dür.

Çok iyi fiyatmı ?

Ölümüne saldıracak kadar iyi degil
Bu sebeble ilk 40 a yine giremez.

Alınırmı ? Alınır gecilir . Ama mutluluktan ters düz taklalar atılmaz .

2200 e hiç alınmaz

Golf’ün ilk 40’a girebilmesi için Troc life dan daha ucuz olması lazım. İnsanlarda SUV çılgınlığı var. Troc’u Golften daha iyi zannediyorlar motoru hariç iyi bir yönü yok ancak araç ilklere oynuyor. Life golf 1.8 olsa ozaman ilk 20-10 u bile zorlar.

Geri