Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Golf Life İstridye Mavisi 2090 - Taşıt Kredisi Kullanılamıyor.
İstiridye Mavisi..?? :oops:

İstiridye Giri demek istedin sanırım, yoksa Almanya’dan özel sipariş (individual renk paletinden) renk seçtin de bizden mi saklıyorsun :D

Neden kredi kullanılamıyormuş..?

Krediyi VDF ‘den sorsaydın..?

Bir kampanyayla kredi kullanılabilmesi için 2000 hemen altına çekerler belki ama belli olmaz.
Olabilir. Onlar için iyi olur.

Kredi kartına benzer faiz oranı ile taksit uygulaması yapacaklarmış.

İstiridye Mavisi..?? :oops:

İstiridye Giri demek istedin sanırım, yoksa Almanya’dan özel sipariş (individual renk paletinden) renk seçtin de bizden mi saklıyorsun :D

Neden kredi kullanılamıyormuş..?

Krediyi VDF ‘den sorsaydın..?
Ahaha vallahi yeni bir renk yaratmışım yanlışlıkla. Muhtemelen istiridye mavisi diye özel bir renk istediğim için 5 milyon da diyebilirler.

Düzelttim mesajı uyarı için teşekkürler dostum.

Satış temsilcisi kredi kartına taksit dedi ama vdf den bahsetmedi.

Ancak kredi yasal sınırı o bankalar da vermiyorlar 2 ni üzerine.

BYD ince arabasına baktım, fiyat 1,740₺ 2019 118 binde tiguan cam tavan,hasarsız,118 bin km,takasta 1,650 verdiler. Kafa kafaya değişimi kabul edecektim,ivriç kıvrıç ettiler. Aracım servis bakımlı,tamponlarda bir kaç rütüş boyası var beyaz renk,dsg,geri görüş kamerası,led farlar. Sarısıte aynı araçlar, min 1800,max 2050₺ fiyat yazmışlar,benim aracı 1740₺ veremediler,çokta şeyidi.

Ekli dosyalar

• IMG_3850.png
    IMG_3850.png
    728.8 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_3849.png
    IMG_3849.png
    704.9 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_3848.png
    IMG_3848.png
    801 KB · Görüntüleme: 60
BYD ince arabasına baktım, fiyat 1,740₺ 2019 118 binde tiguan cam tavan,hasarsız,118 bin km,takasta 1,650 verdiler. Kafa kafaya değişimi kabul edecektim,ivriç kıvrıç ettiler. Aracım servis bakımlı,tamponlarda bir kaç rütüş boyası var beyaz renk,dsg,geri görüş kamerası,led farlar. Sarısıte aynı araçlar, min 1800,max 2050₺ fiyat yazmışlar,benim aracı 1740₺ veremediler,çokta şeyidi.
Bu tür şeyler babanızın hayrına almıyorlar zaten. Ucuz alıyor yüksek satıyor adamın amacı bu zaten. Bu sistem daha çok aracını saymakla uğraşmak istemeyenler için.

Evet fazla öldürüyorlar fiyatı katılıyorum ama maalesef böyle. Bence Doğu arabalarına da çok yaklaşmayın derim iyice oturmadan

Golf Life 2085 Doğuş Oto Maslak.

Golf e kasımda kampanya gelme ihtimalini bilen duyan var mıdır?

İlginç bir şekilde showroomlarda Golf kesinlikle koymuyor Uzay Oto da Doğuş Maslak da.

Taigo, T-Roc, T-Cross bunlar hep var.

Bir de 25 Kasım da yürürlüğe girecek vergi düzenlemesi varmış o nedir neleri etkileyecek bilen var mı?

Golf Life eTSI Style 2300
Golf Life eHybrid 2400

olsa hangisi?

Golf Life eTSI Style 2300
Golf Life eHybrid 2400

olsa hangisi?
Her türlü Style eTSI derim,

eHybrid aracı Türkiye’de tamir edecek adam yok henüz.

Zaten araçlar haddinden fazla digitalleşti, saçma sapan yazılımsal sıkıntılar, çıkarıyor, bir de eHybrid ile uğraşılmaz,

Style olmuyor ise en azından Life eTSI alırdım. Gerçi aralarında 250 bin fark varmış.

İlginç bir şekilde showroomlarda Golf kesinlikle koymuyor Uzay Oto da Doğuş Maslak da.

Bir de 25 Kasım da yürürlüğe girecek vergi düzenlemesi varmış o nedir neleri etkileyecek bilen var mı?
Ek vergi uzak doğulu bazı modelleri etkiliyormuş Alper abi.

Haber sitelerinde şu şekilde paylaşmışlar:

Resmî Gazete’de Eylül 2024’te yayımlanan düzenlemeye göre, Avrupa Birliği (AB) ve Türkiye’nin Serbest Ticaret Anlaşması (STA) dışındaki ülkelerden getirilen binek otomobillere araç tipine göre yeni vergi oranları getirildi.

Bu karar kapsamında, mevcut yüzde 10’luk gümrük vergisine ek olarak yüzde 25 ila 30 arasında değişen oranlarda yeni vergi uygulanacak. Uygulamanın devreye girmesine bir ay kaldı.

HANGİ MARKALAR ETKİLENECEK?

Japon otomobilleri yeni vergilerden en çok etkilenecek markalar arasında.

Honda: Civic, Jazz, CR-V ve HR-V modellerinde fiyat artışı bekleniyor.

Toyota: Yerli üretim Corolla ve CH-R dışındaki Yaris, Corolla Hatchback, Corolla Cross, RAV4 ve Land Cruiser Prado modelleri zamlardan etkilenecek.

Nissan: X-Trail modelinde fiyat artışı öngörülüyor.

Subaru: Forester ve Crosstrek modelleri yeni vergiye tabi olacak.

Lexus: Satıştaki tüm modelleri — LBX, NX, RX ve LM — ek vergi kapsamına giriyor.

FİYAT ARTIŞI NE KADAR OLACAK?

Örnek hesaplamaya göre, matrahsız fiyatı 1 milyon TL olan bir araçta yüzde 25 ek vergiyle 250 bin TL artış yaşanacak.
Bu farkın üzerine %80 ÖTV ve %20 KDV eklendiğinde, toplam artış yaklaşık 540 bin TL’ye ulaşabiliyor.

(Not: Araçların matrahları yükseldikçe, vergi oranı da artacağı için fiyat farkı 540 bin TL’nin üzerine çıkabilir.)

Her türlü Style eTSI derim,

eHybrid aracı Türkiye’de tamir edecek adam yok henüz.

Zaten araçlar haddinden fazla digitalleşti, saçma sapan yazılımsal sıkıntılar, çıkarıyor, bir de eHybrid ile uğraşılmaz,

Style olmuyor ise en azından Life eTSI alırdım. Gerçi aralarında 250 bin fark varmış.
konu ile alakasız ama demek ki e hibrit araçlar konusunda kendini geliştiren bir usta parayı vuracak demektir. çocukları aslında bu alanda eğitmek lazım :)

Golf life 8.5’ un geçen seneden itibaren Euro bazlı fiyatlarına baktım. Şu an 42.6 bin Euroya satılıyor. Lansmanda 47 bin Euroya satılmış. Yine 45 bin Euro ortalamayla sene içerisinde satılmış. Yine sene içerisinde düşük kurla giren araçları Temmuz-Ağustos aylarında o günün kuruyla 40-41 bin Euroya sattılar. Fakat dediğim gibi stoktaki araçlardı bunlar. Şu an bir gemiyle golf life stoğu geldi, suv araç trendinden dolayı Golfler satılır mı bilemiyorum. Buna ek olarak, zam yapıp eski girişlileri mevcut fiyattan kampanyalı diye satabilirler, geçen sene öyle yaptılar. Son olarak, golfe geçen sene lansmanda bir kere bu sene de temmuzda bir kere “çok özel fırsatlar” kampanyası yaptılar. Bir daha zor olabilir. Not: yatırım tavsiyesi değildir.

Golf life Almanya liste fiyatı 33.000 Euro. Euro bazlı şu anki 42.600 Euro fiyatı bana iyi geldiği için yüksek ihtimal alacağım bir tane.

Geri