Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Golf Life İstridye Mavisi 2090 - Taşıt Kredisi Kullanılamıyor.
İstiridye Mavisi..?? :oops:

İstiridye Giri demek istedin sanırım, yoksa Almanya’dan özel sipariş (individual renk paletinden) renk seçtin de bizden mi saklıyorsun :D

Neden kredi kullanılamıyormuş..?

Krediyi VDF ‘den sorsaydın..?

İstiridye Mavisi..?? :oops:

İstiridye Giri demek istedin sanırım, yoksa Almanya’dan özel sipariş (individual renk paletinden) renk seçtin de bizden mi saklıyorsun :D

Neden kredi kullanılamıyormuş..?

Krediyi VDF ‘den sorsaydın..?
Ahaha vallahi yeni bir renk yaratmışım yanlışlıkla. Muhtemelen istiridye mavisi diye özel bir renk istediğim için 5 milyon da diyebilirler.

Düzelttim mesajı uyarı için teşekkürler dostum.

Satış temsilcisi kredi kartına taksit dedi ama vdf den bahsetmedi.

Ancak kredi yasal sınırı o bankalar da vermiyorlar 2 ni üzerine.

BYD ince arabasına baktım, fiyat 1,740₺ 2019 118 binde tiguan cam tavan,hasarsız,118 bin km,takasta 1,650 verdiler. Kafa kafaya değişimi kabul edecektim,ivriç kıvrıç ettiler. Aracım servis bakımlı,tamponlarda bir kaç rütüş boyası var beyaz renk,dsg,geri görüş kamerası,led farlar. Sarısıte aynı araçlar, min 1800,max 2050₺ fiyat yazmışlar,benim aracı 1740₺ veremediler,çokta şeyidi.

Ekli dosyalar

• IMG_3850.png
    IMG_3850.png
    728.8 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_3849.png
    IMG_3849.png
    704.9 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_3848.png
    IMG_3848.png
    801 KB · Görüntüleme: 37
BYD ince arabasına baktım, fiyat 1,740₺ 2019 118 binde tiguan cam tavan,hasarsız,118 bin km,takasta 1,650 verdiler. Kafa kafaya değişimi kabul edecektim,ivriç kıvrıç ettiler. Aracım servis bakımlı,tamponlarda bir kaç rütüş boyası var beyaz renk,dsg,geri görüş kamerası,led farlar. Sarısıte aynı araçlar, min 1800,max 2050₺ fiyat yazmışlar,benim aracı 1740₺ veremediler,çokta şeyidi.
Bu tür şeyler babanızın hayrına almıyorlar zaten. Ucuz alıyor yüksek satıyor adamın amacı bu zaten. Bu sistem daha çok aracını saymakla uğraşmak istemeyenler için.

Evet fazla öldürüyorlar fiyatı katılıyorum ama maalesef böyle. Bence Doğu arabalarına da çok yaklaşmayın derim iyice oturmadan

Geri