Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ben golf 8,5 alacak olsam
Ne yapıp edip İSTİRİDYE GRİ almaya çalışırdım

Geçen sene kasımda

En dip

Life golf 1660 dan

Style golf 1880 den verildi

Yorgan altında Altını olana
%55 den faiz Kapitali şişirene

Şu anki golf fiyatları makul gibi ???

Geçen sene kasımda

En dip

Life golf 1660 dan

Geçen sene 15 Kasım 2024’ te euro kuru 36,50. 1660 TL 45.500 Euro ediyor. Oysaki şu an aynı aracı 42.500 Euro’ ya veriyorlar. Bu nedenle bence almak mantıklı.

İstiridye gri en çok tutulan renk midir?

Golf life 8.5’ un geçen seneden itibaren Euro bazlı fiyatlarına baktım. Şu an 42.6 bin Euroya satılıyor. Lansmanda 47 bin Euroya satılmış. Yine 45 bin Euro ortalamayla sene içerisinde satılmış. Yine sene içerisinde düşük kurla giren araçları Temmuz-Ağustos aylarında o günün kuruyla 40-41 bin Euroya sattılar. Fakat dediğim gibi stoktaki araçlardı bunlar. Şu an bir gemiyle golf life stoğu geldi, suv araç trendinden dolayı Golfler satılır mı bilemiyorum. Buna ek olarak, zam yapıp eski girişlileri mevcut fiyattan kampanyalı diye satabilirler, geçen sene öyle yaptılar. Son olarak, golfe geçen sene lansmanda bir kere bu sene de temmuzda bir kere “çok özel fırsatlar” kampanyası yaptılar. Bir daha zor olabilir. Not: yatırım tavsiyesi değildir.
Çok değerli bir özet. Benim yerime yapmışsınız teşekkürler.

(2013 de Midline Plus ı 20.000 Euro ya almıştım döviz bazında araçların fiyat artışına bakın rezalet. Ama sizin araştırmanıza göre Almanya da da Euro bazında artmış gibi anladım ben)

Aslında bir tek soru kalıyor bu durumda, Kasım da kampanya yaparlar mı? :)

Geçen sene kasımda

En dip

Life golf 1660 dan

İlk kez alınır dediniz? :)

Şok içerisindeyim :)

(2013 de Midline Plus ı 20.000 Euro ya almıştım döviz bazında araçların fiyat artışına bakın rezalet. Ama sizin araştırmanıza göre Almanya da da Euro bazında artmış gibi anladım ben)

İnanın hocam satış temsilcileri dahi bilmiyor bunu. Bölge müdürleri ve üzerileri biliyor yalnızca. Bence fiyatı sabit tutarlar en fazla ama yaparlarsa da kredi kullandırabilmek için belki 1999 TL yaparlar. Kasım ayında Troc kampanyası gelir tahminim. Bunlar hep tahmin :)

İnanın hocam satış temsilcileri dahi bilmiyor bunu. Bölge müdürleri ve üzerileri biliyor yalnızca. Bence fiyatı sabit tutarlar en fazla ama yaparlarsa da kredi kullandırabilmek için belki 1999 TL yaparlar. Kasım ayında Troc kampanyası gelir tahminim. Bunlar hep tahmin :)
Vw ve kredi kampanyası :)

Vatandaş gelirini değil, borcunu yönetiyor.
Harcama sürdürülebilir değil, çünkü üretim ve istihdam zayıf.
İthalat arttıkça döviz talebi büyür, TL daha da değer kaybeder.
Faizden yaşayan kesim büyür, çalışan kesim küçülür.
Tüketici borçlu: Kredi kartı, ihtiyaç kredisi, taksit... herkes gelecekteki gelirini harcıyor.
Uzun vadede hiç kimse üretmek istemiyor.
Üretim yapana binbir mevzuat, vergi, enerji maliyeti, kredi faizi yükleniyor.
Bugün Türkiye’de üreten değil, elinde duran kazanıyor.

"Dünyada örneği olmayan tek şey bu olay zaten. Çünkü biz, üretenin değil; üreten üzerinden para kazananların daha fazla kazandığı bir ülkeyiz."
(araba telefon )örneği gibi

türkiye VW 'den daha fazla para kazanıyor üretmediği halde

Kampanya o bu şu kimin ne ihtiyacı varsa bence bir an önce almalı şahsi fikrim.

Son düzenleme:
Tek motivasyonum ileride daha da pahalı olacak makas da açılacak. Yoksa şu andaki 2013 1.6 TDI aracımdan memnunum. Aynen dediğiniz sebeplerden herkes alım yapmaya çalışıyor. Acaba bunun bir sonu olacak mı? Yani bu manyaklığımz ne zaman son bulacak?

Tek motivasyonum ileride daha da pahalı olacak makas da açılacak. Yoksa şu andaki 2013 1.6 TDI aracımdan memnunum. Aynen dediğiniz sebeplerden herkes alım yapmaya çalışıyor. Acaba bunun bir sonu olacak mı? Yani bu manyaklığımz ne zaman son bulacak?

Ahmet hocam, bence bizim ülkede gösteriş kültürü var oldukça bu alım çılgınlığı asla bitmez.
Ayrıca Türkiye’de insanlar yatırım yerine araba ya da ev almayı bir tür psikolojik savunma mekanizması olarak görüyor.
Benim tahminim, enflasyon 2028 sonuna kadar tek haneye düşmez. O yüzden alınmış olan alınmıştır her zaman.

VW Doğuş ‘un zam yapmadan indirim yaptığını pek görmedim, önce zam sonra kampanya…,

2.050 milyon lira Golf Life 1.5 eTSI için:

Şimdi misal ben bayiye peşin 1.500 milyon nakit versem, arabayı 1.999 olarak fatura kesin, 56 bini elden vercem, 500 bin kredi kullanıcam desem, yok olmaz mı diyecekler..?

Dedim olmaz diyorlar. Bunu birkaç kere sordum olmaz diyorlar. Çünkü fatura fiyat üzerinde oynama yapamıyorlarmış yasal olarak. İşte onu da aşmak için kredi kartına taksit yapıyorlar.

Dedim olmaz diyorlar. Bunu birkaç kere sordum olmaz diyorlar. Çünkü fatura fiyat üzerinde oynama yapamıyorlarmış yasal olarak. İşte onu da aşmak için kredi kartına taksit yapıyorlar.
Bunlar varya hep işine geldiklerine göre,

Fatura da oynama yapmayacak ki, malı iskontlu satma gibi bir insiyatifleri var. Görende sanki ostnir ekmek gibi araba satıyorlar zannedecek.

:))) bakalım Kasım da ne olacak

Geri