En büyük bomba VW'nin Polo üretimini Güney Afrikaya kaydırması. Şuan ki sisteme göre polonun fiyatı 2.3m - 3.3m olacak.
Geliyor gelmekte olanlar eyvah eyvahEn büyük bomba VW'nin Polo üretimini Güney Afrikaya kaydırması. Şuan ki sisteme göre polonun fiyatı 2.3m - 3.3m olacak.
Üst düzey bı doktor tanıdığım gündemde paralı muayene olduğunu söyledi.
bu saatten sonra herşey olurÜst düzey bı doktor tanıdığım gündemde paralı muayene olduğunu söyledi.
Artık muayene bile ücretli olabilir dedi. Amaç devlete para girsun
Mevcut arabanız modeli paketi, geçmek istediğiniz Golfün Modeli paketi nedirTiguandan golfe gecesim var acaba yanlış mı yaparim![]()
Diğer şehirleri bilmiyorum ama Diyarbakır'da bu durum var mesela fakültede endokrinoloji bölümünde muayene 800 tl kişi başı devletin izni varmı bilmiyorum lâkin doktorlar para istiyorlar ve para ceplerine gidiyor,bizde değişen birşey yok sadece ekstradan devletede para vereceğiz.Üst düzey bı doktor tanıdığım gündemde paralı muayene olduğunu söyledi.
Artık muayene bile ücretli olabilir dedi. Amaç devlete para girsun
Araçtan beklentinize bağlı. Golf 8.5 life kullanıyorum normalde, 1 hafta tiguan elegance kullandım bana göre gelmedi açıkçası. Sanroof ve masaj koltuğu artıydı golf life a göre. Benim için elzem şeyler değil, özellikle masaj. İlginç bir şekilde büyük olmasına rağmen tiguanı park etmek daha kolay geliyordu golfe göre. Tüketim 2 2.5 litre daha fazlaydı golfe göre, ivmelenmesi de daha iyiydi tabi.Tiguandan golfe gecesim var acaba yanlış mı yaparim![]()
2023 Tiguan life ✓ Sıfır Golf lifeMevcut arabanız modeli paketi, geçmek istediğiniz Golfün Modeli paketi nedir
Eski kasa 2023 model benim Tiguan lifeAraçtan beklentinize bağlı. Golf 8.5 life kullanıyorum normalde, 1 hafta tiguan elegance kullandım bana göre gelmedi açıkçası. Sanroof ve masaj koltuğu artıydı golf life a göre. Benim için elzem şeyler değil, özellikle masaj. İlginç bir şekilde büyük olmasına rağmen tiguanı park etmek daha kolay geliyordu golfe göre. Tüketim 2 2.5 litre daha fazlaydı golfe göre, ivmelenmesi de daha iyiydi tabi.
Bu arada alternatörün tiguanda daha iyi çalıştığını düşünüyorum ama neden deseniz anlatamam. His gibi diyelim belki segment illüzyonudur. İstanbul trafiğinde yüksek suv araçlara anlamsız bir hürmet var heralde millet görmez vurur diye yol veriyor o da garip geldi.
Yüksek hızlarda (180 200) golf bir tık daha güven verdi bunun sebebinin de yükseklik olduğunu düşünüyorum. Orijinal 16 yerine tiguandaki jantlar olsa kesin daha iyi derdim heralde.
tiguanın artıları fazla ancak golfün tasarımına diyecek laf olduğunu sanmıyorum. Sürüş hissiyatı olarak yüksek araba sevmediğime karar kıldım.
Böyle düşünüyorsan bir dakika düşünmen hata... Zorlarsa Style Golf daha iyi olur sana. Ama kesinlikle en yeni kasayı al 1.5 motorla geliyor çünkü eski kasa 1.0Eski kasa 2023 model benim Tiguan life
Geçmek istediğim büyük ihtimalle life 2024 golf olur.
Suv bana hitap etmedi . 2 önceki aracım golftu inesim gelmiyordu bunda ise binesim gelmiyor sanki çok konforsuz gibi
zor karar, tiguan'da çok yeniymiş, golf'e geçmek için sebepler yeni teknolojiler olabilir, henüz hayatımı kurtarmasa da çarpışma önleyicinin öndeki aracın saçma hareketlerini bana sesli ve görsel olarak bildirmesi ve otoyolda travel assist'i açıp minimum eforla seyahat edebilmesi benim için 2024 yılından eski araçları silmeme yetiyor, otomobil sürüş dinamiklerini özlediyseniz geçiş daha mantıklı oluyorEski kasa 2023 model benim Tiguan life
Geçmek istediğim büyük ihtimalle life 2024 golf olur.
Suv bana hitap etmedi . 2 önceki aracım golftu inesim gelmiyordu bunda ise binesim gelmiyor sanki çok konforsuz gibi
Evet yeni teknolojileri merak ediyorum bir de yakıt avantajı olacak diye düşünüyorum. Teşekkürler yorumlar içinzor karar, tiguan'da çok yeniymiş, golf'e geçmek için sebepler yeni teknolojiler olabilir, henüz hayatımı kurtarmasa da çarpışma önleyicinin öndeki aracın saçma hareketlerini bana sesli ve görsel olarak bildirmesi ve otoyolda travel assist'i açıp minimum eforla seyahat edebilmesi benim için 2024 yılından eski araçları silmeme yetiyor, otomobil sürüş dinamiklerini özlediyseniz geçiş daha mantıklı oluyor
Özel değilse sebebini meral ettim.ilerleyen planlarımda tiguan düşünüyordunTiguandan golfe gecesim var acaba yanlış mı yaparim![]()