Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Taigo ve T-Cros u geçtim, bu listede satılan Troclar yüzde 90 ı life paket 1.870-1.9 arası satılıyor life paket golf 8.5’un tırnağı olamaz bu araçlar.

VW Tayron'a geldiğinden beri herhalde 15 defa zam yaptı.
SUVlar içinde Tiguan ve Tayronun hali ortada. (tayron geçen ay sadece 165 adet satmış, tiguan ise 449 adet)

üstelik Tiguani ciddi sayıda filolar aldı.

1756993665474.png

VW Tayron'a geldiğinden beri herhalde 15 defa zam yaptı.
SUVlar içinde Tiguan ve Tayronun hali ortada. (tayron geçen ay sadece 165 adet satmış, tiguan ise 449 adet)

üstelik Tiguani ciddi sayıda filolar aldı.

1756993665474.png
tayron sattırmak için 204'lük phev motoru önce tayron'a getireceklerdi, mayıs aylarında youtuberlara tanıtım yaptırdılar, ortada hiçbişey yok

tayron sattırmak için 204'lük phev motoru önce tayron'a getireceklerdi, mayıs aylarında youtuberlara tanıtım yaptırdılar, ortada hiçbişey yok
tayron tiguan phev ay sonu gelecek diyorlardı.
şimdi benzinllileri satmak için tayrona kampanya yapmışlar bu ay.

belki phev lansman kampanyası olur diye bekliyordum ama bakalım.

Bayiler son zamdan sonra Golf Life'a 2065 diyorlar :)
1 hafta önce 1910'dan verdiler.
Gerçekten saçmalıyorlar.

Formentor mu Golf mü alsam diye düşünüyordum. Bu fiyatla birlikte Formentor'a kayacak gibiyim.

Hatta yıl sonunu bekleyeceğim. Bu ülkede araçsız beklemek ciddi risk ama bu fiyatları mantıklı bulmuyorum. Kesin kampanya yapacaklar.

Gerçekten saçmalıyorlar.

Formentor mu Golf mü alsam diye düşünüyordum. Bu fiyatla birlikte Formentor'a kayacak gibiyim.

Hatta yıl sonunu bekleyeceğim. Bu ülkede araçsız beklemek ciddi risk ama bu fiyatları mantıklı bulmuyorum. Kesin kampanya yapacaklar.
Model Y alınır

Gerçekten saçmalıyorlar.

Metalik renk mi opak renk mi bu fiyat?

Gerçekten saçmalıyorlar.

Ona bakarsan sene başlarında da 1650 civarına veriyorlardı hocam

Geri