Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Neyse bişey demiyorum
Benim mesajlarıma lütfen cevap verme

küçümseme yok başkanım be ah ah ah neyse bu konuyu kapattım ben ✋
Benlik hiç sıkıntı yok hocam Mehmet selim Ayaz yazarsanız benim milli eğitim bölümü görürsünüz daha fazla kanıt yazacak dermanım kalmadı herkese iyi akşamlar

Neyse bişey demiyorum
Benim mesajlarıma lütfen cevap verme

küçümseme yok başkanım be ah ah ah neyse bu konuyu kapattım ben ✋
Hocam, sizde tartışmada 1-2 laf atmışsınız, küçümseme değil ama biraz yanlış olmuş olabilir küçümseme kelimesi.

Ciddiye almamışsınız diyelim. Dediğiniz gibi en iyisi konuyu kapatmak. Çok saçma bı tartışma.

Bence ortada haksız yok ama diğer arkadaş yamuk yapmamış kimseye. Niye böyle kavga çıktı anlamadım doğrusu 🙂

Çok teşekkür ederim Berk hocam kibarlığınızdan dolayı :) .
Burak, ben de herkes gibi fikrimi beyan ettim. Bence ortada tartışacak bı durum yokmuş gereksiz büyümüş olay

Hocam, sizde tartışmada 1-2 laf atmışsınız, küçümseme değil ama biraz yanlış olmuş olabilir küçümseme kelimesi.

Ciddiye almamışsınız diyelim. Dediğiniz gibi en iyisi konuyu kapatmak. Çok saçma bı tartışma.

Bence ortada haksız yok ama diğer arkadaş yamuk yapmamış kimseye. Niye böyle kavga çıktı anlamadım doğrusu 🙂

Burak, ben de herkes gibi fikrimi beyan ettim. Bence ortada tartışacak bı durum yokmuş gereksiz büyümüş olay
😁kusura bakmayın başka üye ile karıştırdım,bencede biraz fazla büyüdü lakin fazla küçümseme tarzı kelimeye maruz kaldım bende altında kalmak istemediğim için biraz uzattım rahatsızlık için kusura bakmayın

Konuda ki yorumlar silinsin

Aksi takdirde tarafların olan diplomaları yada olmayan Diplomaları iptal edilsin.

Geri