Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sen 22 yaşındasın ve milli eğitimde müfettiş yardımcısıyım dedin değilmi
Canım hocam ben tanışma bölümüne zaten yazdım hani benim yasal bir dayanağım da var ben öyle bir yerimden sallamıyorum Metin hocamın alıntısına bakabilirsiniz tanışma sohbet bölümündeki şu an ben dahil 35 milli Eğitim müfettişi var

Canım hocam ben tanışma bölümüne zaten yazdım hani benim yasal bir dayanağım da var ben öyle bir yerimden sallamıyorum Metin hocamın alıntısına bakabilirsiniz tanışma sohbet bölümündeki
8 yıl ve daha fazla hizmeti bulunmak koşulu ile hâlen Bakanlık kadrolarında görev yapan ve yarışma sınavının yapıldığı yılın ocak ayının birinci günü itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olanlar,

Sen 16 yaşından buyana öğretmensin yani öylemi

Muhabbetin sonu şu olacak yeminlen😂

8 yıl ve daha fazla hizmeti bulunmak koşulu ile hâlen Bakanlık kadrolarında görev yapan ve yarışma sınavının yapıldığı yılın ocak ayının birinci günü itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olanlar,

Sen 16 yaşından buyana öğretmensin yani öylemi
hocam tanışma bölümüne lütfen bakar mısınız bende kuralları biliyorum

Kardeşim benim güzel kardeşim
Bak yazmış diyorki

Adaylık ve sözleşmeli öğretmenlik süresi dâhil olmak üzere sınav başvurusunun son günü itibarıyla öğretmenlikte 8 yıl ve daha fazla hizmeti bulunmak koşulu ile hâlen Bakanlık kadrolarında görev yapan

Sen 8 sene öğretmenlik yapman gerekiyor

16 yaşında öğretmen nasıl oldun anlatsana bizde bilelim kardeşlerimiz var akrabalarımız var senin gibi onları yönlendirelim hadi anlat güzel kardeşim

Kardeşim benim güzel kardeşim
Bak yazmış diyorki

Adaylık ve sözleşmeli öğretmenlik süresi dâhil olmak üzere sınav başvurusunun son günü itibarıyla öğretmenlikte 8 yıl ve daha fazla hizmeti bulunmak koşulu ile hâlen Bakanlık kadrolarında görev yapan

Sen 8 sene öğretmenlik yapman gerekiyor

16 yaşında öğretmen nasıl oldun anlatsana bizde bilelim kardeşlerimiz var akrabalarımız var senin gibi onları yönlendirelim hadi anlat güzel kardeşim
Ben sınıf atladığım için 17 yaşında Türkçe öğretmenliği kazanıp Artuklu üniversitesi'nde okudum bakın bu bir ikinci olarak bir istisna var ortada koca Diyarbakır'da 3 milli Eğitim müfettiş olması uygun değil şu an ben dahil 35 milli Eğitim müfettişi var Diyarbakır'da yani bir kerelik istisna var ortada hani daha çok dibe inmek isterseniz anlatayım yine

@omerg @Xcorpit39

Hocalarım arkadaşı tanımam etmem ama 2 sayfa öncesine gidip baştan okuyun. Arkadaş eskiden yanlış bir şey yazmış olabilir ve ya yanlışı olmuş olabilir. Ben görmedim hatırlamıyorum.

Biraz küçümsemişsiniz. Arkadaş yine pozitif yaklaşmış. Bence bu kadar kasmanıza gerek yok. Ben bir yanlışını görmedim bu tartışmada. Çok ılımlı yaklaşmış bence.

Ben sınıf atladığım için 17 yaşında Türkçe öğretmenliği kazanıp Artuklu üniversitesi'nde okudum bakın bu bir ikinci olarak bir istisna var ortada koca Diyarbakır'da 3 milli Eğitim müfettiş olması uygun değil şu an ben dahil 35 milli Eğitim müfettişi var Diyarbakır'da yani bir kerelik istisna var ortada hani daha çok dibe inmek isterseniz anlatayım yine
Neyse bişey demiyorum
Benim mesajlarıma lütfen cevap verme
@omerg @Xcorpit39

Hocalarım arkadaşı tanımam etmem ama 2 sayfa öncesine gidip baştan okuyun. Arkadaş eskiden yanlış bir şey yazmış olabilir ve ya yanlışı olmuş olabilir. Ben görmedim hatırlamıyorum.

Biraz küçümsemişsiniz. Arkadaş yine pozitif yaklaşmış. Bence bu kadar kasmanıza gerek yok. Ben bir yanlışını görmedim bu tartışmada. Çok ılımlı yaklaşmış bence.
küçümseme yok başkanım be ah ah ah neyse bu konuyu kapattım ben ✋

@omerg @Xcorpit39

Çok teşekkür ederim Berk hocam kibarlığınızdan dolayı :) .

Geri