Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ben bugün doğuş kartala sordum, 1955 opak, 1990 metalik dediler, eylülde ne olur bilemeyiz dediler. 5 eylülde açıklanırmış feni fiyatlar.

ben bugün doğuş kartala sordum, 1955 opak, 1990 metalik dediler, eylülde ne olur bilemeyiz dediler. 5 eylülde açıklanırmış feni fiyatlar.
merkez bankası öngörüsü 2025 sonu
Euro 48
Dolar 44
Zam gelir gibi gözüküyor eylülde
Öngörü böyleyse 3 tl daha eklemek lazım
Pazartesi güncelleniyor diye görürüz gibi

merkez bankası öngörüsü 2025 sonu
Euro 48
Dolar 44
Zam gelir gibi gözüküyor eylülde
Öngörü böyleyse 3 tl daha eklemek lazım
Pazartesi güncelleniyor diye görürüz gibi
zaten 2 gün önce tekrar zam yaptı vw
sanırım bu sene içindeki 20. zam felan oldu.

zaten 2 gün önce tekrar zam yaptı vw
sanırım bu sene içindeki 20. zam felan oldu.
döviz artınca mecbur yapıcak
keşke yapmasa
herkes istediği araca binse
kdv kalsın razıyız
ötv kalksa keşke herkesin hakkı iyi arabaya binmek ben bu şekilde düşünüyorum

döviz artınca mecbur yapıcak
keşke yapmasa
herkes istediği araca binse
kdv kalsın razıyız
ötv kalksa keşke herkesin hakkı iyi arabaya binmek ben bu şekilde düşünüyorum
Ötv bir rezilliktir.

Sırf araba alıyorum diye 1 araba parası da özel tüketim vergisi almak???? Bu da Türkiye'de var sadece mesela.

KDV? Dediğiniz gibi her ülkede var. Başım gözüm üstüne.

Bu arada zenginlerin bir cebinden alıp 2 cebine geri koyuyorlar parayı. Yok vergi affı, yok ceza affı cart curt... Olan fakire, giren fakire, çıkan yine fakire. Sistem zenginler üzerine kurulu

dün egea cross'a fiyat aldık, 1.6dct urban 1555tl lounge 1595tl, urban yoktu 10 eylül'de fabrikadan çıkacak ne zaman gelir belli değil, lounge 3 tane vardı, ödemeyi yaparsanız yarın teslim dedi, bayinin elinde araç varsa teslimatı beklememek harika birşey, ben golfü 20 gün beklemiştim

Ağustos ayı satış adetleri açıklanmış. Listede yine golf yok maalesef. T-roc-Taigo-Tcross ile suvcuk furyası devam ediyor.

1756800117784.png
Taigo ve T-Cros u geçtim, bu listede satılan Troclar yüzde 90 ı life paket 1.870-1.9 arası satılıyor life paket golf 8.5’un tırnağı olamaz bu araçlar.

3,5 milyona tiguan alacak üstün zekalılar yokmuş demekki

İlk 100 de bile yoktur zaten tiguan
Direk yeni Tiguan alan yok. Yeni kasa Tiguan acayip az görüyorum, hatta görmüyorum.

Zaten amaç tiguan satmak değil bence. Amaç t-roc çok uygun fiyatmış gibi göstermek. Zaten millet SUV cuk almaya dünden razı

Geri