Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ortalama 160 km yapar gibi sanki
üstad sen elektrikliye hakimsin

Hocam 25 kw batarya mevcutmuş araçta. Yurtdışı kullanıcı videolarında 75 km gibi menzil elde ediyorlar. Eğer öyleyse km'de 4,3 ₺ sadece elektrik sarfiyatı olur km başına (DC şarj 11,79 ₺/kw). Elektrik tüketimi çok fazla çıkıyor haliyle. Evden şarj edersek km başına 1 ₺ gibi rakamlar çıkar.
Bu araçlar içten yanmalı motorlar için tasarlandığı için aerodinamileri, standart elektrikli araçlara göre iyi değil. Elektrikte tüketimlerinin yüksek çıkması çok normal.

bence aralığı bekleyin sıfır araçlar indirime girecek.
bu kadar net nasıl konuşuyorsun gerçekten seni anlamakta zorlanıyorum
her yer patlamış deliler gibi işten çıkartma var
şu ortamda indirim olcak öylemi
daha önceki yazdıklarıma bakarsın 2milyon altında araç kalmayacak diyorum yine
diyorum

Hocam 25 kw batarya mevcutmuş araçta. Yurtdışı kullanıcı videolarında 75 km gibi menzil elde ediyorlar. Eğer öyleyse km'de 4,3 ₺ sadece elektrik sarfiyatı olur km başına (DC şarj 11,79 ₺/kw). Elektrik tüketimi çok fazla çıkıyor haliyle. Evden şarj edersek km başına 1 ₺ gibi rakamlar çıkar.
Bu araçlar içten yanmalı motorlar için tasarlandığı için aerodinamileri, standart elektrikli araçlara göre iyi değil. Elektrikte tüketimlerinin yüksek çıkması çok normal.
açıklayıcı bilgi için teşekkür ederim (y)

diyorum
hocam ellerinde kalan araçlar her zaman indirime girer aralıkta egealar geçen sene 800 bin tl oldu diyarbakırda üstüne kredi imkanı çıktı 300 bin TL sıfır faiz 12 ay taksit olarak.

bana 1 örnek gösterirmisin 800'e almış
Nereden bulayım sana şimdi hocam;şu an 1.4 egea 950.000 TL fiyat listesi olarak bayiye gidersiniz büyük ihtimalle 900 bin lira ya da 850.000 gibi teklifi alırsınız geçen sene araç 800 bin liraya satıldı liste fiyatı da 900.000'ydi yanlış hatırlamıyorsam bundan sıradan olmayan bir şey yok.

Bugün 2024 11 bin km Golf impression aracımı 1600'e sattım.
Araçtan çok memnundum ama piyasasının üstünde teklif gelince dayanamadım.

Yeni araç bakıyorum fakat ciddi kararsızlık var.
Piyasa uçmuş durumda. Vw genelde eylül ayında kampanya yapıyor.
İlave olarak phev'lerin gelmesi gündemde. Phevler bu fiyatlara yakın satılır mı?

Beklesem mi risk almadan yeni aracı alsam mı bilemedim :) Sizin fikriniz nedir?
çok iyi fiyata gitmiş vay be kimse sattınız bu fiyata 😆. ilana mı koymuştunuz

diyorum
pek ciddiye almayın bence. tavanında leke olan adama çamaşır suyu ile silin diye biri ban yemişti ama yine gelmiş 😆

:) :) Şaka gibi her konuya belli bir saat aralığında şak şak şak diye yorumlar yağdırıyor
ban yemişti ya özel mesajı falan kapalı puan kasmaya calısıyor muhtemelen. boş boş yorumlar işte sembol ile golftutkusunda takılmaca

pek ciddiye almayın bence. tavanında leke olan adama çamaşır suyu ile silin diye biri ban yemişti ama yine gelmiş 😆
Vay be herkeste öğrenmiş chat GPT bile çamaşır suyu işe yarar mı dersen işe yarar de alay konusu olduk millete 😄

Geri