Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Golf için fiyat alan oldu mu ?

""Kampanya, 3-31 Temmuz tarihleri arasında kampanyaya katılan Volkswagen Yetkili Satıcılarında geçerli olup, Yetkili Satıcıların indirim hakkı saklıdır.""
Uzay; golf life beyaz renk için 1.900, metalik için 1930 fiyat verdi. İmpression stoklarda yokmuş, gelip gelmeyeceğini bilmiyorlarmış.

Uzay; golf life beyaz renk için 1.900, metalik için 1930 fiyat verdi. İmpression stoklarda yokmuş, gelip gelmeyeceğini bilmiyorlarmış.
liste fiyatı 2285 olanan Golf için verilen fiyat.

VW'nin liste fiyatlarında çok rahat %10 indirim marjı var dediğimde inanmıyorlardı.
insanlar talebi biraz kıssa %20ye kadar indirim yapabilir çoğu modelde.

R-line var mı bayilerde? Şöyle dolu dolu premium led paketli, DLA’lı falan ne kadar?

1900 e life golf için iyi bir fiyat değil
Bayiden çıkınca ters düz taklalar atılacak fiyatda değil

1730-1800 arası olmalıydı.

Yine döngümüz başladı :))) Fitil ateşlendi. Ben de benzin dökeyim.

Tesla ya göre iyi fiyat değil.
İYM ye göre iyi fiyat. Golf Life donanımı tatmin edici iyi bir araç bence.

Kıskandım. Keşke şundan olsa tam benlik şehir içi elektrikli, şehir dışı Golf yalıtımı ve konforu mükemmel kombo.

Adamlar Golf GTE getirmiş yurt dışından

Toyota Hybrid ler gibi sorunsuz ise getirseler keşke.

@Brk34 videoyu izledim. Iq led stop yok, anahtarsız giriş yok, elektrikli koltuk yok, sanroof cam tavan yok. Kaç para bu araba fiyat bilgisi vermemiş

@Brk34 videoyu izledim. Iq led stop yok, anahtarsız giriş yok, elektrikli koltuk yok, sanroof cam tavan yok. Kaç para bu araba fiyat bilgisi vermemiş
Evet fiyattan bağımsız tam benlik.

Donanım benim için çok önemli değil. Benim impression Dan her türlü iyidir.

Ayrıca tablet içinde her şey var ve çok kaliteli adam da diyir ekran mükemmel.

IQ LED ler var diyir videoda

@Brk34 fiyat, donanım durumlarından hariç motor kombinasyonu ile dikkat çekiyor.
İçinde bulunduğumuz süreçte herşeyi fiyatına göre değerlendirdiğimizden, altarnatifi varmı demeden edemiyorum. Donanım olarak ben etkilenemedim.

3 milyondan aşağı değildir bu
@Brk34 fiyat, donanım durumlarından hariç motor kombinasyonu ile dikkat çekiyor.
İçinde bulunduğumuz süreçte herşeyi fiyatına göre değerlendirdiğimizden, altarnatifi varmı demeden edemiyorum. Donanım olarak ben etkilenemedim.
Dinandım benim çok umrumda değil ben motor kombinasyonuna bakarım. Beni etkiledi.

Şehir içi aç cereyanlı modu gez
Şehir dışı elektrik desteği ile minimum yakıtla gez.
Performans istiyorsan aynı anda çalışıyor nerdeyse 300 beygir tam benim istediğim araba.

Fiyat bu arabada pahalıdır çünkü Yurt dışından getirilmiş. Ama ülkemize bu araba gelseydi ÖTV dilimi düşük olacağı için düşünülürdü.

Yani phev en dolu Leon 1800 e geldi. Bu en dolusu değil 2 civarı anca bulur. Hatta bulmaz bence

Geri