Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

youtuber'ın gazladığı arabayı nasıl 0 diye satıyorlar, alan adam bunu görünce ne hissdecek?
Hoşuna bile gitmiş olabilir, ünlü oldu benim araba diye. :)
Ben de olsam fiyatı makul olduktan sonra takılmazdım.
Lakin o paraya alınacak araba değildi. 2. elde çok temiz GTI'lar R'lar Cupra VZ'ler var o bütçeye. Onları almak daha mantıklı. Yarın elektrikli altyapısı bozulsa ayrı masraf motora bir şey olsa ayrı masraf. Ne deve ne kuş misali...

O arabayı alanın aklından şüphe ederim.

Türkiye'ye gelse tamam ama gelmediği için hem Almanya'ya hem Türkiye'ye vergi ödeyip alıyorsun
Başına ciddi bela aldı haberi yok, araç TR ‘de satışı olan bir araç olmadığı için aracın formenlere ve teknisyenlere eğitimi verilmedi, yedek parçası yok en ufak arızada 2-3 ay parça bekler,

Bakıma gittiğinde araç şasi sorgulamasında Türkiye ithalatı bir araç olmadığı için yani grey market bir araç olduğu için araç ömrü boyunca hiç bir şekilde indirimlerden yararlanamaz, garanti desem zaten hak getire, güzel bir enayi bulmuşlar..

Bana yakında Phev golfler gelecek gibi geliyor TR piyasasına, o yüzden de bu life Golfleri 1.89-1.9 bandına çektiler. Düşünsenize ağustos sonu Eylül de Phev golf life paket 1.9 dan giriyormuş piyasaya.

Giresun Fatih Volkswagen bugün golf life 2 milyon dedi şaka gibi style 2330 ayrıca doğuş oto maslak r line için telefonla görüştüm 2660 fiyat verdi

Giresun Fatih Volkswagen bugün golf life 2 milyon dedi şaka gibi style 2330 ayrıca doğuş oto maslak r line için telefonla görüştüm 2660 fiyat verdi
Life 1900 lü fiyatlardaydı zam mı gelmişki 2 milyon fiyat verdiler

Sizce golf 8.5 life mi 0 km 1.900 bandında alınabiliyor
Seat leon Plugin hibrit fr mı 1.925-80 arası fiyatlandırması var. Eksik yönü bagajı 270 litre.
Hangisini alırdınız siz olsanız. 0 km olarak. 1 sene sonra satılacak.
Güncel bayi fiyatları bu şekilde renge göre 10-30 oynuyor.

Seat leon Plugin hibrit fr mı 1.925-80 arası fiyatlandırması var. Eksik yönü bagajı 270 litre.
Satacaksaniz Golf.

Bagaj sorun olmaz şarj imkanım var, şehir içi elektrik işime yarar diyorsanız Leon.

Satacağınız için Golf

Satacaksaniz Golf.

Bagaj sorun olmaz şarj imkanım var, şehir içi elektrik işime yarar diyorsanız Leon.

Satacağınız için Golf
Cevap için teşekkür bayi de diyorki 1 ay sonra 30 ÖTV de leon bulamayacaksın kanun değişiyor ÖTV si 60 olacak fiyatlar 2.5 bandına çıkacak diyorlar avantaj olmaz mı şuan leon

şuan ne alırsanız avantajlısınız arkadaşlar sağlam fiyat artışı olacak…

Leonun iç malzeme kalitesi golf'ün gerisinde gidip incelemiştim hoşuma gitmemişti. Gözle gözükmeyen yerlerden çaldıkları çok bariz belli oluyor. Tek avantajı bağımsız süspansiyon olması. Evde şarj imkanınız varsa belki düşünülebilir ama eğer yoksa 50 kw hızlı şarj desteği ile dışarda şarj süresi beklemek çok mantıksız.

Bence her türlü golf alınır.

şuan ne alırsanız avantajlısınız arkadaşlar sağlam fiyat artışı olacak…
Yıl sonunda 2 milyon TL'nin altında araç kalmayacağını daha önce söylemiştim.
O günler ne yazık ki hızla yaklaşıyor.
Ama yine de cuma namazından sonra bu mesajı okuyup “O paralara araç alınmaz” diyenler olacaktır, biliyorum.
Neyse, herkes için hayırlısı olsun.

Bugün araç almasam, tuvalet kâğıdı alırım; çünkü 6 ay sonra ona da zam gelir. Öyle bir ekonomik ortamdayız.

Leonun iç malzeme kalitesi golf'ün gerisinde gidip incelemiştim hoşuma gitmemişti. Gözle gözükmeyen yerlerden çaldıkları çok bariz belli oluyor. Tek avantajı bağımsız süspansiyon olması. Evde şarj imkanınız varsa belki düşünülebilir ama eğer yoksa 50 kw hızlı şarj desteği ile dışarda şarj süresi beklemek çok mantıksız.

Bence her türlü golf alınır.
Donanım olarak en ful paket ama bunu gözden kaçırmamak gerek

Donanım olarak en ful paket ama bunu gözden kaçırmamak gerek

Tam emin olamadım ama donanımlarına baktığımda Life paket Golf ile çok kritik bir fark göremedim ben mi atlıyorum bir şeyleri acaba. Sunroof, yağlı tip 6 ileri DSG ve bağımsız süspansiyon en kritik farklar sanki. Onun dışında ecoled far geliyor. park sensörü geri görüş kamerası gibi life ile benzer donanımlar var gibi gördüm.

Geri