tayron fiyasko oldu o yüzden eritecekler hemen çakıp geçiyorlarGolfu bilmiyorum ama tiguan ve tayron ayni fiyat.
Mayis haziranda o kadar onden yuklemeli zam yapti ki vw, euro 47 oldugu halde bu ay zam yapmadi. (henuz)
tayron fiyasko oldu o yüzden eritecekler hemen çakıp geçiyorlarGolfu bilmiyorum ama tiguan ve tayron ayni fiyat.
Mayis haziranda o kadar onden yuklemeli zam yapti ki vw, euro 47 oldugu halde bu ay zam yapmadi. (henuz)
Şu kampanya hakkında bilgisi olan var mı ?Golf için fiyat alan oldu mu ?
""Kampanya, 3-31 Temmuz tarihleri arasında kampanyaya katılan Volkswagen Yetkili Satıcılarında geçerli olup, Yetkili Satıcıların indirim hakkı saklıdır.""
Uzay; golf life beyaz renk için 1.900, metalik için 1930 fiyat verdi. İmpression stoklarda yokmuş, gelip gelmeyeceğini bilmiyorlarmış.Golf için fiyat alan oldu mu ?
""Kampanya, 3-31 Temmuz tarihleri arasında kampanyaya katılan Volkswagen Yetkili Satıcılarında geçerli olup, Yetkili Satıcıların indirim hakkı saklıdır.""
liste fiyatı 2285 olanan Golf için verilen fiyat.Uzay; golf life beyaz renk için 1.900, metalik için 1930 fiyat verdi. İmpression stoklarda yokmuş, gelip gelmeyeceğini bilmiyorlarmış.
Motoruna bayıldım.Kıskandım. Keşke şundan olsa tam benlik şehir içi elektrikli, şehir dışı Golf yalıtımı ve konforu mükemmel kombo.
Adamlar Golf GTE getirmiş yurt dışından