Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yeni Hyundai Inster 1.319.000 ( Elektrikli )

2. Araç olarak şehir içi için çok mantıklı geldi.

Arka koltuklar da raylı, öne kaydırınca 380 L ( Golf kadar ) bagaj hacmine ulaşıyor.

Bagajla işim yok derse ve arka koltukları geri kaydırırsan da çok güzel bı diz mesafesi oluyor.

Tam bı şehir içi arabası

triger yağ içinde çalışan motor yine 1,2 yazık insanlar para veriyor bu sorunu inş düzeltmişlerdir
Bu durumla ilgili yakın zamanda müşterilere tazminat ödenmesiyle ilgili bir haber okumuştum. Firma açıklamış diyordu. Türkiye de dahil yazıyordu. E dahil olsun bi zahmet.
Sorun var tazminat var çözüm yok gibi duruyor.

Yeni Hyundai Inster 1.319.000 ( Elektrikli )

2. Araç olarak şehir içi için çok mantıklı geldi.

Arka koltuklar da raylı, öne kaydırınca 380 L ( Golf kadar ) bagaj hacmine ulaşıyor.

Bagajla işim yok derse ve arka koltukları geri kaydırırsan da çok güzel bı diz mesafesi oluyor.

Tam bı şehir içi arabası

Bence aracın en büyük eksisi uzaktan erişim olmayışı. Bunun yerine BYD Dolphin düşünülebilir en azından uzaktan erişim mevcut.

Bu durumla ilgili yakın zamanda müşterilere tazminat ödenmesiyle ilgili bir haber okumuştum. Firma açıklamış diyordu. Türkiye de dahil yazıyordu. E dahil olsun bi zahmet.
Sorun var tazminat var çözüm yok gibi duruyor.

Hybrid olanlarda zincir kullanılıyor onlarda en azından kayış sorunu yok. :)
çözmüşler o zaman demekki o tazminat mevzusu bayağ can yakmış zincire dönmüşler
ama yinede 3 silindir 2 defa 3 silindir araç kullandım bir daha yanına yaklaşmam ;)

çözmüşler o zaman demekki o tazminat mevzusu bayağ can yakmış zincire dönmüşler
ama yinede 3 silindir 2 defa 3 silindir araç kullandım bir daha yanına yaklaşmam ;)
Halen daha hatchback araçlarında yağlı kayış kullanılmaya devam ediliyor. Yalnızca hybrid modellerde zincir mevcut, geri kalan 1.2 benzinliler saatli bomba olarak aramızda geziyor. :)

Sorun kayışın yağ için de olması değilde farklı bir tasarım hatası olması nedeniyle oluştuğunu düşünüyorum. Bizim tdi yağ pompaları da kayışlı ve yağ içinde çalışıyor. Şimdiye kadar sorun yaşayan yada kayışın koptuğunu söyleyen duymadım.

avek taigo 1480
A3 için teklifleri merak ediyorum. Yukarıda bir sedan teklifi var. Liste fiyatından 5 bin aşağıda.
Birde passat da son fiyatlar nasıl.

Geri