etsi mild hibrit 116hp, beyaz renk 2300Plug in hibrit mi yoksa mild hibrit mi acaba?
etsi mild hibrit 116hp, beyaz renk 2300Plug in hibrit mi yoksa mild hibrit mi acaba?
1700 fiyat listesinden güzel indirim yapmışlar. hatcback ile sedan karşılaştırmak doğru olmaz ama 2m liste fiyatlı golf impression alana kadar güzel fiyat..
Megane Golf kalitesinde değil ama fiyatı iyi bütçesi o kadar olan adam alabilir gayet mantıklı fiyat1700 fiyat listesinden güzel indirim yapmışlar. hatcback ile sedan karşılaştırmak doğru olmaz ama 2m liste fiyatlı golf impression alana kadar güzel fiyat..
Manuel vites ama bu, otomatik olanı hâlâ 1700dür1700 fiyat listesinden güzel indirim yapmışlar. hatcback ile sedan karşılaştırmak doğru olmaz ama 2m liste fiyatlı golf impression alana kadar güzel fiyat..
2015 manuel corollalara 120k kmde adamlar 1200 yazdıkları yerde bu mantıklı geliyor banaMegane Golf kalitesinde değil ama fiyatı iyi bütçesi o kadar olan adam alabilir gayet mantıklı fiyat
Kesinlikle öyle normalde 1.3 tce ye aşırı karşıyım ama fiyat makul alınır, bu fiyata Clio almaktan iyidir2015 manuel corollalara 120k kmde adamlar 1200 yazdıkları yerde bu mantıklı geliyor bana
Altur, Avek, Doğuş, Vosmer hepsi benzer rakamları veriyor.Hangi bayi ne renk? Bence alınır.
Masaya oturdunuzGolf life 1.5 eTSI 116bg 2090 TL deniliyor. Ne dersiniz bu fiyata alınır mı? Liste fiyatını %90 ÖTV lik dilimden hesapladılar. Kampanya gelse verecekleri en iyi rakam 2000 TL olur ki hiç sanmıyorum.
Hocam sorun sadece golf ile ilgili de değil. Tiguan da aynı tayronda aynı. Hele Tiguanda bir ara çalışmayan araçlarla sikayetlerle doluydu. Güya cozduler ama halen devam ediyor. Emin olun yukarıda sayılan markalardan çokta bir fark yok şuan.Mk8,5 1.5 eTSI Life paket
2.090 milyon liraya (golf tarihinin en sorunlu kasasını alacağıma),
2,1 - 2,2 milyona gider düşük km’li 2023-2024 model Audi A3 Advance paket alırdım,
Tabii şunu da söylemek gerek Golf Mk8 ve Mk8,5 kasayı ne kadar gömsekte, eski kasalarda bu kadar sorun yaşamadığımızdan dolayı kaynaklanıyor,
ANCAK Peugeot, Opel, Citroen, Renault gibi markardaki sorunlar görünce, hatta bu markaların araçlarında yaşananları sıkıntıkar/arızalar vs.. sorun statüsünden çıkıp —>aman benden uzak olsun über manyak bir boyuta atladığı için., güncel Golf halen alınabilecek araçlar içinde en mantıklı 2-3 araçtan birisi olduğu gerçeği değişmiyor.![]()