Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dogus trde t-roc, taiog, tcross disinda arac satmak istemiyor.

Muhtemelen karliligi daha iyi, ne ugrasacagim 4 milyona C suv satmaya kalkinca musteri bmw, mercedes ya da yari fiyatina teslaya kaciyor.
life paket 1.5etsi 116lık dsg aracın fiyatı a3 advantage s tronic ile aynı bana verdikleri fiyata göre aynı paraya boş paket golf almaktansa a3 almak daha mantıklı bence her ikisinede param olmamasıda işin berbat yanı

Arkadaşınızın adresini verir misiniz kaçak şikayetinde bulunalım?
köy yeri hocam tedaş gelince kapıları kitlerler gidince açarlar geçen gün kapı dışındaki sayacı yakıp içeriye aldırttılar tedaş gelince kaçak sigortasını indiriyorlar sayaç sorumlusu gelince hiç bir şey yapamıyor 130 tl aylık ödüyorlar 3 klima açık şekilde

life paket 1.5etsi 116lık dsg aracın fiyatı a3 advantage s tronic ile aynı bana verdikleri fiyata göre aynı paraya boş paket golf almaktansa a3 almak daha mantıklı bence her ikisinede param olmamasıda işin berbat yanı
Ne fiyat verdiler bir de bugün mü sordunuz?

bana 2 milyon 300 bin tl teklif verdiler a3 sportback için geçen hafta sordum tabii durumum olmadığı için boş kaldı teklif
Anladım golf life ile aynı dediniz diye sormuştum geçen temmuz da golf kampanyadaydı 1890-1925 arasında fiyatlanıyordu. Golf life için de mi 2300 dediler?

hocam facebook gruplarında 1900'lü fiyatlar yazıyorlar nasıl size 2.200 dediler anlamadım
Onlar temmuz kampanya fiyatıdır bu ay troc taigo tcross ta kampanya var. Golf life hala 1900 lü fiyata vermezler büyük ihtimal. temmuz zammını yapıp 1920 lere indirdiler zamdan önce 2080 civarı idi şimdi temmuz zammı ile 2200 civarı isterler gibi geliyor.

Onlar temmuz kampanya fiyatıdır bu ay troc taigo tcross ta kampanya var. Golf life hala 1900 lü fiyata vermezler büyük ihtimal. temmuz zammını yapıp 1920 lere indirdiler zamdan önce 2080 civarı idi şimdi temmuz zammı ile 2200 civarı isterler gibi geliyor.
Şu b-suv taigo tcross ve troc’u da sata sata bitiremediler. Otobanda bazen görüyorum volkswagen yüklü tırları. Full b-suv doldurmuşlar. Adam gibi dolu dolu Golf getirdiklerini görmedik.

ÖTV değişikliği sonrası Togg vergisiz fiyatı düşse de başlangıç fiyatı 1.862.000 TL olmuş. 12 aylık faizsiz kredi tutarı 250 bin tl'ye düşürülmüş.

Elektrikli araçların %10'dan %25 ÖTV'ye çıkarılmasındaki en büyük dayağı Togg yedi. Bir ülke neden kendi ürettiği aracın önüne taş koyar ki? Anlam vermek zor.

1754070965411.png

DH de de benzer sekilde yorumlar olmuş

Togg fabrikasını olduğu haliyle satmayı düşünüyorlar sanki yabancı bir elektrikli otomotiv markasına (yerli alternatif bir marka olmadığına göre durum bu)

Satın alan olursa togg üretim bandını sembolik olarak devam ettirir.

Esas olarak kendi markasını üretip işine bakar

Byd ?

Sahibinden full dayalı döseli esyalı fabrika ilanını favoriye eklemiştir bence

Geri