Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

doğuş troc, tcross hariç fazla araç getirmiyor, araç getirdiği zaman da kampanya yapıp satıyor.

Sıfır beyaz A3 sedan satın aldım. Boya koruma ya da ppf yaptırmak cidden gerekir mi? Ben pek düşünmüyorum ve gereksiz görüyorum ama birkaç arkadaşım ısrarla yaptır diyor.

Sağol hocam. 2.830.000
Bir gün önce alsam ÖTV farkı girmeyecekti. Maalesef girdi.
Alınmış alınmıştır hayırlı olsun ailenizle güle güle kullanın inş.

Ben de 2024 Temmuz ayında Golf 8.5 IMP aldım, 1.200.000 TL'ye. Bu rakamı o dönemde faize koysaydım, 1 yıl sonunda 1.480.000 - 1.580.000 TL arası olurdu. Ama araca bindim, keyfini sürdüm. Bugün satsam yine benzer rakamlara verebilirim.

2025 yılı sonunda clioları 2,000,000 bandında göreceğimiz için içiniz ferah olsun

Sıfır beyaz A3 sedan satın aldım. Boya koruma ya da ppf yaptırmak cidden gerekir mi? Ben pek düşünmüyorum ve gereksiz görüyorum ama birkaç arkadaşım ısrarla yaptır diyor.
Hayırlı olsun. Düzgün bir PPF Tpu kaput , farlar ve b sütunu piano black kısma en azından yaptırın derim.

Hayirli olsun
Hic bir sey yaptirmaya gerek yok para tuzagi.
Kaliteli cam filmi yaptirin yeter

Sağol hocam. 2.830.000
Bir gün önce alsam ÖTV farkı girmeyecekti. Maalesef girdi.
Hocam aracınız hayırlı olsun. Bence en kaliteli ppf ve boya korumayı mutlaka yaptırın. Ufak tefek sürtme ve taş izlerine karşı aracı çok güzel koruyorlar. Sıfır aldığınız aracın kaputuna uzun yolda taş atlaması, AVM otoparkına park ettiğinizde bilinçsiz insanların kapılarını çarpa çarpa açması bir hayli can sıkacaktır.

109 bin km ye gelmiş aracta kaputta 4 tane mikro taş izi var.

220 binde 8 tane

330 binde 12 tane olur

Satarken taş izi takıntısı olanlar aramasın yazıcaz ilana!

Yada fiyattan düşücez!!!

109 bin km ye gelmiş aracta kaputta 4 tane mikro taş izi var.

220 binde 8 tane

330 binde 12 tane olur

Satarken taş izi takıntısı olanlar aramasın yazıcaz ilana!

Yada fiyattan düşücez!!!
Yaşadığınız coğrafyaya bağlı.

Arabam 2000 km de iken kaputumda küçük küçük bir sürü çizik vardı. Boya kalkmış şekilde. Nerdeyse hiç uzun yol yapmamıştım. Kaput ppf yaptım hemen.

Aracınız hayırlı olsun. Yaptırıp yaptırmama konusunda karar sizin. Eğer ki yaptıracak olursanız işçiliğine güvenilen bir yerde komple tpu malzemeden ppf yaptırmanızı öneririm. Ön üç parça ppf gerisi seramik kaplama işi ise o kadar para vermenize rağmen tam koruma sağlamayacaktır. Yaptırmışken komple tpu malzemeden olmak kaydıyla ppf yapmak en mantıklısı. Çizilmelere, sürtmelere, kuş pisliklerine karşı en etkili çözüm bu. Böyle şeylere takılmıyorum derseniz hiç yaptırmayın. Önceki aracımı ön üç parça ppf arkalar seramik yaptırdım sonra içim rahat etmedi niye böyle bir şey yaptım deyip gerisini de ppf yaptırdım. Şu anki ise komple ppf kaplı kafam rahat.

Hocam hayirli olsun.Allah kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin. Vaktiniz varsa ve cevaplayabilirseniz sorularim olacak A3 sedan ile ilgili.
1-Ne zaman kac tl ye aldiniz?
2-Onceki araciniz golf ise buyukluk anlaminda kayda deger bir fark var mi? ( 2 cocuk var yeter mi sizce)
3- Donanim olarak yeterli mi ?( advanced s line)
4- Trim sesi konfor suspansiyon yeterli mi? Golften iyi veya kotu anlaminda cok fark var mi?
5- Ses sistemi golf ile karsilastirirsak harika diyebiliyor muyuz?

Geri