Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Güncel birkaç alıntı fiyat teklifi:

Polo Life 1415 tl
ID4 1765 tl

Skoda Kamiq 1.5 Premium + Cam tavan 1850₺

----

Tesla fiyatları 2. elde 1 günde hatrı sayılır şekilde düştü ve daha da düşmesi gerekiyor. Zira sıfırı 1866 lira olan arabanın eski kasasına kimse 1700 değil 1600 bile vermez kolay kolay.

Batarya teknolojilerinin sürekli geliştiğini ve pazardaki rekabeti düşündüğümüzde elektrikli araçların değerini tam olarak korumadığı aşikar. Yinede donanım ve konfor açısından bence şuan şarj imkanı olanlar için en mantıklı araçlar Model Y ve Togg T10X.

Volvo'nun elektrikli yeni modeli EX30'un da %10 ötv ile geleceği paylaşılmıştı geçenlerde.

1745694163427.png
hadi elektrikli araç almak istemeyenleri anlarım da.
benzer fiyata tesla model y varken ww'nin akülü araba kadar menzili olan id.4 modeline kim niye para verir açıklaması zor.

hadi elektrikli araç almak istemeyenleri anlarım da.
benzer fiyata tesla model y varken ww'nin akülü araba kadar menzili olan id.4 modeline kim niye para verir açıklaması zor.
Tesla model y de vites kolu bile yok, ID4 ise alışık olduğumuz kullanım tarzlarını sunabiliyor. Şahsen bende elektrikli araç alacak olsam, alıştığım kullanım mekanizmalarını görmek isterim, vites kolu olsun silecek kolu olsun, sinyal kolunun çalışma prensibi olsun bunu yaşamak isterim, bütün bir aracı tabletten kontrol etmek çoğu kişiye uzak geliyor. Sırf bu nedenden dolayı bile birçok kişi elektrikli araç konusunda öncü bile olsa tesla yerine daha çok alışık olunan kullanım tarzını sunan ID4 ü tercih edebilir.

Yine zam gelmiş..

Screenshot_20250501_235424_Samsung Internet.jpg
Bir sonraki aracim çinlilerden olacak. Volsvagen nokia gibi kendi ayagina sıkmaya devam ediyor. Onceden guvenlik ve kismende olsa sorunsuzluk nedeniyle tercih ediliyordu. Guvenlik artik her markada fazlasiyla var . Sorunsuzluk ise turlu turlu sorunlarini okuyup duyuyoruz yeni modellerde.
Golf manuel 47.000 dolara denk geliyor. Bana bunu hic kimse otv kur zammi falan anlatamaz. Bu bildigin kime ne tutturursam mantigi.

golf 8.5 life 1.9-2m bayiide

Bir sonraki aracim çinlilerden olacak. Volsvagen nokia gibi kendi ayagina sıkmaya devam ediyor. Onceden guvenlik ve kismende olsa sorunsuzluk nedeniyle tercih ediliyordu. Guvenlik artik her markada fazlasiyla var . Sorunsuzluk ise turlu turlu sorunlarini okuyup duyuyoruz yeni modellerde.
Golf manuel 47.000 dolara denk geliyor. Bana bunu hic kimse otv kur zammi falan anlatamaz. Bu bildigin kime ne tutturursam mantigi.
Çinliler çok kolay dönüp arkasını gidebiliyor hocam. Bugün var yarın yoklar.

Evet fiyatlar çok saçma bir hal alıyor anlamsızlaşıyor ona katılıyorum.

Çinliler çok kolay dönüp arkasını gidebiliyor hocam. Bugün var yarın yoklar.

Evet fiyatlar çok saçma bir hal alıyor anlamsızlaşıyor ona katılıyorum.
Byd ve chery fabrika kurarsa kolay kolay gitmezler. Ayrica bu gelisleri kalici olmak icin. Bazi firmalar(koklu firmalar,markalar) otomobil pazarindaki degisen ve gelisen pazari emin olun kaciriyor. Volvo batti ( satildi) Volsvagen batmaya aday en buyuk firma. Rekabetci degil ve degisimi kaciriyorlar. Batarlar mi kendilerine ceki duzen mi verirler yillar icinde gorecegiz ancak nokia olma yolunda ilerliyorlar.

Byd ve chery fabrika kurarsa kolay kolay gitmezler. Ayrica bu gelisleri kalici olmak icin. Bazi firmalar(koklu firmalar,markalar) otomobil pazarindaki degisen ve gelisen pazari emin olun kaciriyor. Volvo batti ( satildi) Volsvagen batmaya aday en buyuk firma. Rekabetci degil ve degisimi kaciriyorlar. Batarlar mi kendilerine ceki duzen mi verirler yillar icinde gorecegiz ancak nokia olma yolunda ilerliyorlar.
İnşallah hocam gelişsin, rekabet artsın artan rekabetten tüketici faydalansın.

Volkswagen battı batıyor batacak falan filan şehir efsanesinden başka bişey değil benim gözümde. Bünyesinde onlarca marka barındıran elektirikli araçlar konusunda sürekli yatırımlar yapan bir marka kolay kolay batmaz.
Rekabetçi fiyatıyla ID.4 baya satış yaptı ülkemizde yakında ID.3 te geliyor. ID.4 hakkında baya araştırma yaptım menzil dışında alan herkes memnun görünüyor konforlu donanımlı makul fiyatlı. Çoğunlukla şehir içi kullanacaklar için iyi bir seçenek gibi duruyor

Volkswagen grubunun batması bana çok utopik geliyor. Volkswagen'in bayrakları çekmesi bir nevi Almanya'nın da dar boğaza girdiğini gösterir. Diğer ülkeler ile Almanya'yı bir tutmamak gerekiyor. Ülke ihracatının yüzde 20si otomotiv endüstrisiden geliyor diye hatirliyorum. Bu endüstrinin de çoğunluğunu grup oluşturuyor zaten. Volkswagen grubu var olmaya devam etsin diye ellerinden geleni yaparlar. Şu karbon 0 planı nedeniyle ödedikleri karbon kredisi geleneksel üreticilerin belini fena büktü, şu olay olmasa eski rakamlarını yakalayabilirler yine.

Volkswagen grubunun batması bana çok utopik geliyor. Volkswagen'in bayrakları çekmesi bir nevi Almanya'nın da dar boğaza girdiğini gösterir. Diğer ülkeler ile Almanya'yı bir tutmamak gerekiyor. Ülke ihracatının yüzde 20si otomotiv endüstrisiden geliyor diye hatirliyorum. Bu endüstrinin de çoğunluğunu grup oluşturuyor zaten. Volkswagen grubu var olmaya devam etsin diye ellerinden geleni yaparlar. Şu karbon 0 planı nedeniyle ödedikleri karbon kredisi geleneksel üreticilerin belini fena büktü, şu olay olmasa eski rakamlarını yakalayabilirler yine.
Yok karbon şusu karbon busu osuruktan şeyler. Hepsi ayak, kim yerse işte

Elon Musk elektrikli diyor Karbon salınımı diyor sonra gidip bir yılda bir sürü roket fırlatıyor.

"2024 yılındaki Elon Musk un roketlerinin karbon salınımı yılda ortalama 5 bin km yapan tam 600.000 arabanın karbon salınımina eşit."

Lafa gelince Elon Musk doğayı koruyor. Yeerrsseeeen!!!

Bu elektrikli araba mevzusu da boşuna değildir kesin deli gibi Elektrik yapacak bı yöntem falan bulmuşlardir petrol dayattiklari gibi elektrik de dayatıyorlar.

Elektrik değilse bile pil teknolojisi vb. bişi bulmuş olmaları muhtemel. Boşuna değil hicbir şey

Geri