Xcorpit39
Üye
yedek parça konusunda fiyatta indirim yaparmı üstadım pekiArkadaslar , sıfır araç konusunda tarafıma sormak ıstedıgınız varsa sorabılırsınız. Yakınım dogus personelı son fıyatları alabılırız kendısınden
yedek parça konusunda fiyatta indirim yaparmı üstadım pekiArkadaslar , sıfır araç konusunda tarafıma sormak ıstedıgınız varsa sorabılırsınız. Yakınım dogus personelı son fıyatları alabılırız kendısınden
İlginç olani var olanlarda dogru duzgun calismiyor ki. Yazilim gelecek duzelecek su olacak bu olacak. Sonra 3.5 mikyon para vereceksin. Birileri nokia gibi volsvageni bile bile batirmak istiyor. Batiyor gibiler zaten kendilerine ceki duzen vermezlerse. Neyse 3,5 milyonum olsa bile 3.5 milyon tiguanin buyumusu olan tayrona vermem net. Elegance tayrona da 3.2 milyon vermem .sadece matrix olsa keşke
360 kamera yok
15" ekran yok
travel asist yok
özel ses sistemi v.b yok
bunların dışında yıl 2025 hala vw araçlarda tesla gibi uzaktan erişim yok kontrol yok.
tesla'da mesela hava sıcak araça gitmeden önce klimayi açıp aracı soğutabiliyorsunuz, bunun gibi bir sürü basit ama günümüzde artık olması gereken özellikler uzaktan erişim olmadığı için yapılamıyor.
Uzay Oto
Opak Gri Golf Life 1845
Mavi T-Roc Style 1950
Hocam geçen haftasonu Doğuş Esenyurtta 1.400 ₺ idi. Cam tavanlı vs. çok hoş duruyorduSeat Ibiza Fr sormak mümkün mü tanıdığım için soruyorum ben de
1.5 FR Ibiza ile sürüş çok zevkli olur herelde, warm hatch kafasında.Hocam geçen haftasonu Doğuş Esenyurtta 1.400 ₺ idi. Cam tavanlı vs. çok hoş duruyordu
Teşekkürler baktığınız araç 1.0 mi 1.5 miHocam geçen haftasonu Doğuş Esenyurtta 1.400 ₺ idi. Cam tavanlı vs. çok hoş duruyordu
Yanlış hatırlamıyorsam 1.0 olması lazım. Öyle gördüm diye hatırlıyorumTeşekkürler baktığınız araç 1.0 mi 1.5 mi
Tam 1400 mü sarı sitede daha pahalı çünküYanlış hatırlamıyorsam 1.0 olması lazım. Öyle gördüm diye hatırlıyorum
Evet hocam küsüratsız 1.400 ₺ olarak yazılıydı camında kağıt ile.Tam 1400 mü sarı sitede daha pahalı çünkü
Teşekkürler hocam tanıdığım bayram edecek boş bayon otomatik almayı düşünüyordu. DSG full paket Ibiza alacak daha ne olsun. Tabi ikna edebilirsemEvet hocam küsüratsız 1.400 ₺ olarak yazılıydı camında kağıt ile.
Evde şarj edebiliyorsan mükemmel bir şey inşallah ilerde nasip olur ben isterdim.