Bende vurkaç kurbanı oldum :( Güncellendi Onarım yapıldı.


Katılım
23 Kas 2015
Mesajlar
372
Tepkime puanı
9
İsim
Onur
Merhaba Arkadaşlar

Sabah arabaya bindim işe geldim şöyle bir döndüm arabanın etrafında ve acı gerçekle karşılaştım.Birisi vurmuş mu sürtmüş mü dokunmuş mu anlayamadım dün arabaya hiç binmedim yağmur nedeni ile sanırım cumatesi aksamı pazartesi sabahı arasında bir sürede olay gerçeklemiş.Tecrübesi olan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.Aracın kaskosu satın alırken vw den yapıldı.Bu hasar serviste parça değişimi ile mi çözülür yolsa vakum falan pasta cila mı yapılır.Yada öneriniz nedir ne yapılması daha uygun olur.Böyle binmeye devam mı etsek

SAYGILARLA

3YzndO.jpg


7MDr5m.jpg


D4D0p1.jpg


nLl3Z1.jpg


XL6rA6.jpg


 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Geçmiş olsun. Ülke insanı şerefsizlikte sınır tanımıyor.

 
hocam parça falan değişmez tam mini onarımlık bir hasar..biraz iz kalır ama olsun..vakumla düzeltilir pasta ile boyadaki kalıntılar çıkartılır..geçmiş olsun..

 
hocam çok geçmiş olsun, bence boyasız düzeltme yapan firmalara gösterin en kötü servise gidersiniz.bence boyasız şekilde düzeltilecek gibi duruyor.

 
@RockandRage

Değerli Onur Hocam,

Geçmiş olsun.

Çok büyük veya kötü bir ezik değil.

Yağlı çekiç denen yöntemi öneririm.

Sanırım Antalya civarda bu işi başarılı yapan bir usta vardı. Hüseyin Hocam'ın atarlı otopark kapısı dolayısıyla tanıştık bu ustayla. Kendisine çağrı yapalım @theGenius

Açmış olduğunuz konuyu da hasar ve mini onarım kısmına taşıdım müsaadenizle

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@RockandRage geçmiş olsun hocam ne kadar canınızı sıkmayın desemde insanın canı sıkılıyor aracınız mini onarımla  inşallah eskisi gibi olur
 
@RockandRage

aman kardeş. sakın servise falan götürme. çamurluğu değiştirelim yada düzeltip boyayalım derler. üstüne üstlük kasko bozulmuş olur ve sana ileride aracı satarken veya kaskoyu yenilerken eksi bonus olarak döner.

en iyisi mini onarım işlerini düzgün yapan firmalara yönelmek. boyasız göçük düzeltme işlemi ve pasta cila ile haledilebilir görünüyor. Murat hocamın dediği, kaportaya ve boyaya zarar vermeyen yöntemde olabilir.

:'(

 
Teşekkürler arkadaşlar Genel kanı o zaman servise götürmeden dışarıda çekme veya benzer bir yöntem ile düzeltme işlemi yapılması yönünde anladığım kadarı ile ben servise götüreyim diyordum ama siz öyle diyorsanız vardır bir bildiğiniz  :) Çok takmıyorum arkadaşlar daha doğrusu takmamaya çalışıyorum.Dünya malı sonuçta 1.5 aylık aracın başına gelmesi tabiki kötü ama olan olmuş artık çaresine bakmak gerekiyor.Sonuçta para pul versekte bu olayı geri alamayız.Cana gelcene mala gelsin

@silvershadow Tamamdır Murat hocam olmadı ben Hüseyin hocam @theGenius  ile iletişime geçerim.Bakalım neler yapabiliyoruz konuşuruz.

SAYGILARLA

 
Geçmiş olsun. Bunun gibi dengesiz soforler sebebiyle aracıma  on ve arkasını gösteren araç içi kamera taktim. Hatta işyerinde oldugum sure boyunca ön kamerayi powerbank ile besleyecegim.( parking modda)

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Geçmiş olsun. Boyasız halledilebilecek gibi duruyor

 

Teşekkürler arkadaşlar tekrardan desteğiniz için.

Şimdi kasko sözleşmesini okudum 200 TL + KDV ye kadar mini onarımdan faydalanabiliyormuşum.Bu koşulda hasarsızlık indirimi bozulmuyormuş.Sizce bu işlemin tahminen tutarı ne olur bence 200 den fazla tutar ama ilgi alanım olmadığı için bilemiyorum.Anlaşması olmayan bir yere yaptırırsam %30'nu da ben ödüyormuşum.

SAYGILARLA

 

Geri
Üst Alt