Hibe/Hediye Genel Paylaşım Başlığı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HONEY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Midline plus aracımda cam değişimi ile yağmur sensörü eklemeyi düşünüyorum da eğer uygun olursa ben almak isterim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba. Midline plus aracım için aynı işe kalkışmak istiyorum. Fakat kafamı kurcalayan bi nokta var, aracımdaki aynayı söküp sensörlü aynayı takınca tam oturuyormu? Yağmur sensörü kısmında sıkıntı yaşarmıyım? Bu konuda bilgi verebilirmisiniz? Teşekkür ederim.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam geçen sene de bu konu ile ilgili bir gönderiniz var, henüz netlik kazanmadı sanırım. Camı değiştirdiğinizde irtibata geçelim isterseniz. O zamana kadar alan olmazsa size göndereyim.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Hocam geçen sene de bu konu ile ilgili bir gönderiniz var, henüz netlik kazanmadı sanırım. Camı değiştirdiğinizde irtibata geçelim isterseniz. O zamana kadar alan olmazsa size göndereyim.
Netlik kazandı aslında hocam, sensör kablo ve far anahtarını AliExpress üzerinden sipariş geçtim. Gelmesini bekliyorum

Netlik kazandı aslında hocam, sensör kablo ve far anahtarını AliExpress üzerinden sipariş geçtim. Gelmesini bekliyorum

Camı değiştirdiğinizde irtibata geçelim hocam, şu an başka isteyen yok zaten. Beklerim

@frknyldrm 

Golf 7.5 dikiz aynası arkası trimler

Servis sağ olsun, uzun siyah parçanın tırnaklarını ortadan ayırmış ama denedim oturmasında bir problem yok.

İhtiyacı olan kullanıcıya hibe edilecektir.

P_20201228_191315.jpg
Selamlar hocam, 

ayna kapak setinde en solda duran aynanın sensör tarafını kapatan kapağa talipli yoksa eğer sadece o kapağa talipli olabilirim. 

[mention=8166]JrQuen[/mention] talip oldu hocam, bir aksilik olur da vazgeçerse sizinle görüşelim.
Parçaları sipariş ettiğimi belirttim. Bu işe kalkıştım artık, eksik parçalarım arasında sizin hibe edeceğiniz trimlerde var idi. Artık neyi teyit etmemiz gerekiyor onu anlayamadım. Hibe için belli başlı kurallar mı mevcut? Konuyu ne zamandır takip ediyorum onca faydalı parça paylaşımları gördüm. Ulaştırılan, fakat ihtiyaçlar dahilinde olan kişilere gitti ürünler. Anlayamadım mümkünse gönderilmesini rica ettim fakat, cam değişin öyle diye ayrıca şart koydunuz. Anlayamadım gerçekten.

Parçaları sipariş ettiğimi belirttim. Bu işe kalkıştım artık, eksik parçalarım arasında sizin hibe edeceğiniz trimlerde var idi. Artık neyi teyit etmemiz gerekiyor onu anlayamadım. Hibe için belli başlı kurallar mı mevcut? Konuyu ne zamandır takip ediyorum onca faydalı parça paylaşımları gördüm. Ulaştırılan, fakat ihtiyaçlar dahilinde olan kişilere gitti ürünler. Anlayamadım mümkünse gönderilmesini rica ettim fakat, cam değişin öyle diye ayrıca şart koydunuz. Anlayamadım gerçekten.

Anlayamayacak bir şey yok hocam; hibe edecek kişi aynı şehirden birine vermek isteyebilir, forumda aktif olan birisine vermek isteyebilir, ihtiyacı olduğuna kanaat getirdiği birisine vermek isteyebilir... Kriterler olabilir.

Daha önce direksiyon logosu için bir çerçeve paylaştım, hiç mesajı olmayan birisi talip oldu. Ben de forumda en az 50 mesajı olan bir üyeye vermek istediğimi belirttim eyvallah dedi. O günden beri de forumda bir şey paylaşmamış.  Ben de yeni talip çıkınca @meminhocama verdim.

Siz geçen sene de cam değişimi ve sensörlerin kurulumunu yapmak istediğinizi belirtmişsiniz, cam değişimi çok basit bir işlem olmadığı için vazgeçme ihtimali olabiliyor insanların.

Ben başkasına vereceğim demedim, camınızı değiştirin ben beklerim dedim. Parçayı alacağınız halde neye sitem ediyorsunuz esas ben anlamadım.

+Uygun olursa ben almak isterim dediniz, ben de bu şekilde uygun olabileceğini söylüyorum. 

Karar sizin

Moderatör tarafında düzenlendi:
Anlayamayacak bir şey yok hocam; hibe edecek kişi aynı şehirden birine vermek isteyebilir, forumda aktif olan birisine vermek isteyebilir, ihtiyacı olduğuna kanaat getirdiği birisine vermek isteyebilir... Kriterler olabilir.
Daha önce direksiyon logosu için bir çerçeve paylaştım, hiç mesajı olmayan birisi talip oldu. Ben de forumda en az 50 mesajı olan bir üyeye vermek istediğimi belirttim eyvallah dedi. O günden beri de forumda bir şey paylaşmamış.  Ben de yeni talip çıkınca [mention=21784]memin[/mention]hocama verdim.
Siz geçen sene de cam değişimi ve sensörlerin kurulumunu yapmak istediğinizi belirtmişsiniz, cam değişimi çok basit bir işlem olmadığı için vazgeçme ihtimali olabiliyor insanların.
Ben başkasına vereceğim demedim, camınızı değiştirin ben beklerim dedim. Parçayı alacağınız halde neye sitem ediyorsunuz esas ben anlamadım.
Geçen yıl paylaşmış olduğum mesajımda aşamalar hakkında bilgi almak istedim. Pandemi dönemi niyetimiz içimizde kaldı. Aksadı gecikti derken bu vakte kadar uzadı. Sitemim yok sadece hibe başlığı altında şunu yapın öyle verelim, bu konuya bu mesajı yazmışsınız, bir yıl geçmiş gibi kendinizce vazgeçme ihtimalini öne sürerek bekleyelim diyorsunuz. Bu forumda amacın yardımlaşma olduğunu, insanların insanlarda art niyet aramadığını son olarak böyle güzel başlığın altında şunu şöyle yapında halledelim diyerekten insanlarda art niyet aramanız üzdü beni. Yada ben öyle düşünüyorumdur. Neyse hocam, ilginiz için teşekkür ederim. İhtiyacı olan, camı takılı olup vazgeçme gibi durumları olmayacak ihtiyaç sahiplerine ulaştırınız hediyenizi. Sürç-i lisan ettiysek affola.

Maksat far yağmur sensörü takmaksa eğer cam değişimine gerek olmadanda yapabilirsiniz 

Maksat far yağmur sensörü takmaksa eğer cam değişimine gerek olmadanda yapabilirsiniz 
Orjinal olsun istedim hocam biliyorum kare şeklinde cama yapıştırılan sensör yuvaları var. Teşekkür ederim tavsiyeniz için.

Geçen yıl paylaşmış olduğum mesajımda aşamalar hakkında bilgi almak istedim. Pandemi dönemi niyetimiz içimizde kaldı. Aksadı gecikti derken bu vakte kadar uzadı. Sitemim yok sadece hibe başlığı altında şunu yapın öyle verelim, bu konuya bu mesajı yazmışsınız, bir yıl geçmiş gibi kendinizce vazgeçme ihtimalini öne sürerek bekleyelim diyorsunuz. Bu forumda amacın yardımlaşma olduğunu, insanların insanlarda art niyet aramadığını son olarak böyle güzel başlığın altında şunu şöyle yapında halledelim diyerekten insanlarda art niyet aramanız üzdü beni. Yada ben öyle düşünüyorumdur. Neyse hocam, ilginiz için teşekkür ederim. İhtiyacı olan, camı takılı olup vazgeçme gibi durumları olmayacak ihtiyaç sahiplerine ulaştırınız hediyenizi. Sürç-i lisan ettiysek affola.

Ben düşüncemi dile getirdim, yazdıklarımdan art niyet aradığımı çıkartıyorsanız bence yanlış düşünüyorsunuz.

Uygunsa alabilirim dediniz, ben de şu şekilde uygun olabilir dedim. Bunda bir sakınca olduğunu düşünmüyorum ama siz bilirsiniz. Huzursuz olunacaksa bu işin bir anlamı kalmaz zaten, nasip. Hayırlı geceler dilerim.

@frknyldrm 

Selamlar hocam, 

ayna kapak setinde en solda duran aynanın sensör tarafını kapatan kapağa talipli yoksa eğer sadece o kapağa talipli olabilirim. 
Hocam taliplisi vazgeçti, size verebilirim istediğiniz parçayı. Hatta İstanbul'da iseniz elden teslim alırsanız daha iyi olur. Kargoda ezildi, büzüldü, ulaşmadı derdi de olmaz.

furkan kardeşimden dün teslim aldım.kendisine çok teşekkür ederim.Allah gönlüne göre versin kardeşim.çam sakızı çoban armağanı büyük küçük demeden paylaşma yaptığı için sağolsun varolsun.
Rica ederim hocam, maksat paylaşım.  :like:

Ben teşekkür ederim

Geri