Yoooooo[mention=11839]HONEY[/mention] bülent hocam aldın ama kodlama yapmayı biliyor musun peki? [emoji3]
Uzaktan ustadlar sagolsunlar yardimci oluyorlar
Yoooooo[mention=11839]HONEY[/mention] bülent hocam aldın ama kodlama yapmayı biliyor musun peki? [emoji3]
Haha[mention=4423]DuzboruDownpipe[/mention] o zaman en güzel hibeyi aldı [emoji3] karışık tatlı tabağı vardı bülent hocamın, gönderin tabağı ona [emoji3]
Excel kac bin satir destekliyor biliyormusun hocam![]()
[mention=11839]HONEY[/mention] sizin baklava.xls dosyası kabarmıştır, ben de baklava2.xls açtım ve en tepeye sizi yazıyorum hocam fdsfsdsdfsdf kablonun baklavasını bekleriz [emoji3]
Hocam siz sonsuz satırı bile doldurmuşsunuzdur ahahahas İstanbul'a geldiğimde müsait olursam baklava ısmarlarız hocam gözünüzün üstümde olmasına gerek yokExcel kac bin satir destekliyor biliyormusun hocam![]()
Yeni listeye gerek yok en sona yazalim![]()
Bundan sonra gözüm üzerinde![]()
Zevkle isallah hocamHocam siz sonsuz satırı bile doldurmuşsunuzdur ahahahas İstanbul'a geldiğimde müsait olursam baklava ısmarlarız hocam gözünüzün üstümde olmasına gerek yok [emoji3]
rica ederim Bülent Hocam hayrını gör. Kodlamalar senin uzmanlık alanın olsun artık inşallah.
Rabbim bütün hastalara acil şifa versin astım zor hastalıktır 365 gün grip gibi zor nefes alırsınızeyvAllah... ilaç yerini buldu yarın teslim edeceğim. Rabbim şifa versin...
Ustadim babalari için üzüldüm[mention=11839]HONEY[/mention] alibeyköy yeşilpınar tarafında bir tane tanıdığım var babalarını bir kaç ay evvel kaybettiler mahallecek ufak tefek yardım ediyoruz eğer böyle bir yola baş koyduysanız bende kalanını tamamlayarak bir bisiklet alınmasına yardımcı olabilirim
böyle ulvi bir davranış için tebrikler