Hibe/Hediye Genel Paylaşım Başlığı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HONEY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

[mention=11839]HONEY[/mention] bülent hocam aldın ama kodlama yapmayı biliyor musun peki? [emoji3]
Yoooooo

Uzaktan ustadlar sagolsunlar yardimci oluyorlar

y3rEkx.jpg

[mention=11839]HONEY[/mention] sizin baklava.xls dosyası kabarmıştır, ben de baklava2.xls açtım ve en tepeye sizi yazıyorum hocam fdsfsdsdfsdf kablonun baklavasını bekleriz [emoji3] 
Excel kac bin satir destekliyor biliyormusun hocam

Yeni listeye gerek yok en sona yazalim

Bundan sonra gözüm üzerinde

Excel kac bin satir destekliyor biliyormusun hocam

Yeni listeye gerek yok en sona yazalim

Bundan sonra gözüm üzerinde
Hocam siz sonsuz satırı bile doldurmuşsunuzdur ahahahas İstanbul'a geldiğimde müsait olursam baklava ısmarlarız hocam gözünüzün üstümde olmasına gerek yok :D

arkadaşlar öncelikle belki buraya bu ürün uymaya bilir ama astım bronşit vs  acil ihtiyacı olan eş dost akraba komşu satış fiyatı 127₺ civarı olması gerek hiç bir şekilde kullanılmadı sıfır. ücretsiz bende elden alabilir şehir dışı kargoya verebilirim. şifasına katkımız olsun...

710BD940-D9F6-4C78-8029-046AEDA796C2.jpeg

81C66E87-A020-4E88-B96F-82B45E04BADE.jpeg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Güzel düşünmüşsün Metin Hocam;

İlgisini çeken Dostlarımız özelden ulaşmaları halinde Rencide de olmamış olur Hasta olan kişi açısından 

Her şeyin Başı sağlık. Acil şifalar diliyorum tüm hastalarımıza

Ustadlar,

Eee okullar tatil oldu zaten tatildi de

Adaletsiz dünyanın eşit davranmadigi cocuklar var keşke dünya en azindan tüm cocuklar için eşit davransaydi hepsi mutlu sağlıklı aç olmasaydi

Bir cocugumuza karne hediyesi bisiklet hediye etmek istiyorum

Cevrenizde GERÇEKTEN DURUMU OLMAYAN bir aile çocuğu varsa 300 tl civarilik bir bisiklet parasi gonderecegim teslim edilmesi konusunda yardımcı olacak biri var mi?

@HONEY alibeyköy yeşilpınar tarafında bir tane tanıdığım var babalarını bir kaç ay evvel kaybettiler mahallecek ufak tefek yardım ediyoruz eğer böyle bir yola baş koyduysanız bende kalanını tamamlayarak bir bisiklet alınmasına yardımcı olabilirim 

böyle ulvi bir davranış için tebrikler 

[mention=11839]HONEY[/mention] alibeyköy yeşilpınar tarafında bir tane tanıdığım var babalarını bir kaç ay evvel kaybettiler mahallecek ufak tefek yardım ediyoruz eğer böyle bir yola baş koyduysanız bende kalanını tamamlayarak bir bisiklet alınmasına yardımcı olabilirim 
böyle ulvi bir davranış için tebrikler 
Ustadim babalari için üzüldüm

Mekanı cennet olsun ailesine sabirlar versin

Benim için uygun hocam özelden iban alabilirim

Geri