Hibe/Hediye Genel Paylaşım Başlığı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HONEY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

@Kysr038 Var hocam fotoğraftaki hitaları vereceğim ama biraz daha zamanı var :)))

@Kysr038 Bir kişi daha vardı forumda haber bekliyordu kısmet hocam mayıs sonuna düşünüyorum bayramdan sonra. Zaten başlık açarım :)

vazgeçildi teşekkürler

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bir aralar foruma girdikçe daralıyordum ama bu sıralar çok güzel başlıklar açılıyor, forum hakkatten daha da kalitelişiyor, güzel bir konu başlığı olmuş. He benim faydalanacağım veya verebileceğim bir parça yok burada, malum mk7 den sonra 68 model Anadol' a geçtim. Ama Anadol orjinal tampon babası elinde olan varsa alabilirim dostlar 😀

Hocam herkese merhabalar bendede rizline in havuz paspasları var temiz orjinale geçtiğim için kenarda kaldı taşımak istemiyorum ihtiyacı olan birine ücretsiz vermek istiyorum, bir adet kırmızı r logom var panjur için arkadaşımdan hediye geldi pek yakışmadı kullanamadan kenarda duruyor isteyen olursa onu da verebilirim. Yalnız merak ettiğim bir konu var belki yeri değil 7.5 halojen farlarda hangi ampül var ve nereden bulabilirim herkese iyi forumlar :D
@GodThread hocama ilgisinden, emeğinden ve ince düşüncesinden ötürü çok teşekkür ederim. Bugün Paspasları teslim aldım,tertemiz şekilde yollamışsınız zahmet verdim :) çok sağolun, elinize sağlık  :)

IMG_20200511_165251_1.jpg

Geri