- İsim
- Ahmet
- Araç
- Golf 8 1.0 e-tsi
Ooo hayırlı olsun
Ooo hayırlı olsun
Güle güle kullanın
@GodThread hocama ilgisinden, emeğinden ve ince düşüncesinden ötürü çok teşekkür ederim. Bugün Paspasları teslim aldım,tertemiz şekilde yollamışsınız zahmet verdimHocam herkese merhabalar bendede rizline in havuz paspasları var temiz orjinale geçtiğim için kenarda kaldı taşımak istemiyorum ihtiyacı olan birine ücretsiz vermek istiyorum, bir adet kırmızı r logom var panjur için arkadaşımdan hediye geldi pek yakışmadı kullanamadan kenarda duruyor isteyen olursa onu da verebilirim. Yalnız merak ettiğim bir konu var belki yeri değil 7.5 halojen farlarda hangi ampül var ve nereden bulabilirim herkese iyi forumlar![]()

Dostum o beyinden var bende. Bu bixenon için. Benim aradığım u led için olan. Eyvallah.[mention=16735]BG2017[/mention] afs beyni duruyormu hocam [mention=4484]Ömer Kahraman[/mention] ariyordu
@mustafacagri hocam bu ayda dualarınızı eksik etmeyin@GodThread hocama ilgisinden, emeğinden ve ince düşüncesinden ötürü çok teşekkür ederim. Bugün Paspasları teslim aldım,tertemiz şekilde yollamışsınız zahmet verdimçok sağolun, elinize sağlık
![]()