- İsim
- Ali
- Araç
- Golf Mk7 1.6 TDI 110ps Highline /Tungsten Silver Metallic
Sanayide değiştircek olsaydım; Jurid marka disk ve Ate ceramic fren balatası kullanırdım
Balatanın yazıları gözüküyor fakat markanın yazdığı yeri kaliper kapatıyor., servise giderseniz yedek parçada isteyin getirirler diski de balatayı da görürsünüz..@forzaGilles Sizin araçta fabrikada takılan veya serviste takılan hangi marka balata ,disk takılı? Diskin markası sökülmeden anlaşılmaz sanırım da balata markası jant arasından gözüküyor mu?
Dikkat etmeniz gereken bir husus daha var piyasada şu an uzakdoğu üretimi ferodo balata çok miktarda mevcut, servisten almayacaksanız e11 ingiltere üretimi olan balatayı bulmanız lazım piyasadaki ingiltere üretimi ile servisteki ingiltere üretimi balata aynı kalite mi onu da bilmiyorum.@Ender bey teşekkürler![]()
Hocam Ate Turkiye ithalatcisi arkadas bugün siteye uye oldu bu linklerde kendisine ait olabilir belki ozel bir fiyat verebilir[mention=520]forzaGilles[/mention] Bu siteyi önceden görmüştüm tavsiye edermisiniz Ali bey?
Ben alışveriş yapmadım ama bir arkadaşım alıp memnun kalmıştı.. ürün açıklamarında üstüne basa basa orjinal ürün demişler ama kendim tecrübe etmedim@forzaGilles Bu siteyi önceden görmüştüm tavsiye edermisiniz Ali bey?