Akaryakıt Zam ve İndirimleri [ANA KONU]

Elektrikli Golf ne zaman geliyor brand petrol 110 dolar olmuş yahuuuu

Günden güne nakliye sektörü eriyor ve her geçen yıl ele geçen ortalama kazanç azalıyor.

İlk defa 2022 de başladım bu işte o zaman 2016 transit 350m im ( küçük kasa) vardı. Müthiş kazançlar dönüyordu. Kazancı şöyle özetleyeyim ; sadece gidişte yük alıp dönüşte boş gelsem bile dahi git gel yaktığım mazot parasının neredeyse bir o kadarı dahası cebimde kalıyordu. Şimdi ise aynı durumda kaldığımda kazandığım tüm para giderlere denk geliyor boş yere git gel yapmış oluyorum.

Ben bu sektörde değilim ancak bunu sürekli sektörde olan ağır ticari araç şöförlerine sorun daha iyi anlatır durumun vahametini.
nakliyenin demir yolu ile yapılması lazım artık bunun maliyetleri ciddi düşüreceğ, kesin ama geleneksel yöntem kara taşımacılığını bırakmak zor olur

ciddiyim otobüse binin vallahi değmez bu paralara gezmek

bir depoya 3 bin lirayı geçmiştir heralde
Bisiklete binin :) Alıştıktan sonra şehir içinde çok güzel nimet. İstanbul dışında yaşayanlar için muhteşem alternatif

ciddiyim otobüse binin vallahi değmez bu paralara gezmek

bir depoya 3 bin lirayı geçmiştir heralde
Ankara'da toplu taşıma ulaşımı biraz sıkıntı hocam. Yoğun trafikte otobüs kullanmak hiç çekilmiyor hem vakit çalma hem de aşırı yorgunluk yaratıyor. Metro deseniz değişik bir güzergahta tasarlanmış. İstanbul gibi değil maalesef. İstanbul'a iş için gidiyorum her hafta, gün içinde arabasız geziyorum metro-otobüs yapıyorum daha mantıklı oluyor (y)

Ankara'da toplu taşıma ulaşımı biraz sıkıntı hocam. Yoğun trafikte otobüs kullanmak hiç çekilmiyor hem vakit çalma hem de aşırı yorgunluk yaratıyor. Metro deseniz değişik bir güzergahta tasarlanmış. İstanbul gibi değil maalesef. İstanbul'a iş için gidiyorum her hafta, gün içinde arabasız geziyorum metro-otobüs yapıyorum daha mantıklı oluyor (y)
dezavantajları yok değil bugün biri yanıma geldi sosis kokuyordu sabah sabah

Google a motorine zam yazınca (7,5 lira zam gelecek)

Cnn türk
A haber
Milliyet
Hürriyet
Takvim
Star
Tgrt
Akit
Yeni akit

Bu tayfadan bir tane bile haber linki gelmiyor.

15 kuruş indirim gelse manşetten son dakika breaking news yaparlar !!!

Google a motorine zam yazınca (7,5 lira zam gelecek)

Cnn türk
A haber
Milliyet
Hürriyet
Takvim
Star
Tgrt
Akit
Yeni akit

Bu tayfadan bir tane bile haber linki gelmiyor.

15 kuruş indirim gelse manşetten son dakika breaking news yaparlar !!!
Gelse nolur her yer reklam 700 kere aşağı kaydırman lazım haberi okumak için 🤷🏻‍♂️

Gelse nolur her yer reklam 700 kere aşağı kaydırman lazım haberi okumak için 🤷🏻‍♂️
Google'dan haber bakan kalmamıştır diye düşünüyorum bu devirde

Hepsi clickbait tuzakları, hileli başlıklar, gerçek olmayan kapaklar...

Ben mesajı verdim

Sivrisinek davul zurna saz .............

Haberi kimler veriyor ??? Merak eden bakar ......etmeyen tınnnnn der geçer

Geri