VCDS Yazılımları

Bendeki crack'lı. Zamanında 15.7.3 kablom vardı. Sizdeki sürüm tam kaç?
15.7.1 mi ne çalıştırıyordu üstadım tam hatırlamıyorum. Yalnız program kabloyu takmadan açılmıyordu. Yani exesi sanki arızalı gibi kablo takılı değilken açılmıyordu. Kabloyu takıp programı başlatınca direkt bağlanıp açılıyordu. Yine sabah tekrar deneyeceğim inşallah

Yazılım kabloya bağlı zaten. Önce kablo, sonra kontak açılacak (motor çalışmayacak), sonra vcds ekranından Options->Test ile Ok sonucu alınır ve Save düğmesine basılır. Ondan sonra kodlamaya geçilir.

Yazılım kabloya bağlı zaten. Önce kablo, sonra kontak açılacak (motor çalışmayacak), sonra vcds ekranından Options->Test ile Ok sonucu alınır ve Save düğmesine basılır. Ondan sonra kodlamaya geçilir.
Yok üstadım anlatamadım. O çalışan dediğim program kablo bağlı değilken asla açılmıyordu. Yani o test vs diyecek ekran asla açılmıyordu. Ne zaman kablo bağlı bağlansam program ozaman açılıyordu

Bende 17.x kablo var. Vcds çalışıyor, her şey tamam fakat kaydet deyince kaydettim demesine rağmen kaydetmiyordu. Sonra satıcı 16.8 yazılım gönderdi, onunla çalışıyor.

Geri