Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam programın ekran görüntüsünü paylaşıyorum. Ancak araca bağlı değil şu anda. Araca bağlandığında "İstatistikler" ikonunun altına, araç özelleştirme ikonu gelecek. Oradan devam edeceksin.
Hocam programın ekran görüntüsünü paylaşıyorum. Ancak araca bağlı değil şu anda. Araca bağlandığında "İstatistikler" ikonunun altına, araç özelleştirme ikonu gelecek. Oradan devam edeceksin.
hocam senin bağlandığın tablet mi telefon mu? bu arada senin araç VAG grubu bir araç değil mi? senin programda 3 ikon daha eksik. benim gönderdiğim foto ile seninkini karşılaştırsana
@vsoner Tabletten bağlanıyorum hocam.Aracım 2011 Polo.İstatistikler ve araçlarım ikonu sağ üstte ama bağlandığımda araç özelleştirme ikonu çıkmıyor.Bağlantı sağladığım cihaz Vgate icar V2.1 Bluetooth 4.0,cihazla alakalı bir durum olabilir mi acaba
hocam araç polo olduğu için özelleştirme opsiyonu olmayabilir. benim eski polo gti'da bile doğru dürüst kişileştirme özelliği bulunmuyordu. topu topu 3-4 özellik vardı. senin golf leon passat gibi araba alman lazım
@vsoner çok teşekkürler hocam.Dediğin gibi araçtan kaynaklıymış.Golf alamadım ama arkadaşın Golf aracında denedim Attığın resimdeki gibi kodlama servisi ikonu çıktı.Neyse kendi aracımda kullanamadım ama obd11 a bir alternatif olduğunu görmüş olduk.Tabi onun kadar kapsamlı mı bilemiyorum.
15.6.2021 itibariyle yanlış anlamadıysam Pro üyelikler yıllık olarak ücretlendirilecekmiş. Bu güncellemeden önce pro sürümü alırsanız ömür boyu abonelikten faydalanıyorsunuz. Aksi takdirde yıllık ücrete tabii tutulacak bu tarihten sonra alınan pro sürümler.
15.6.2021 itibariyle yanlış anlamadıysam Pro üyelikler yıllık olarak ücretlendirilecekmiş. Bu güncellemeden önce pro sürümü alırsanız ömür boyu abonelikten faydalanıyorsunuz. Aksi takdirde yıllık ücrete tabii tutulacak bu tarihten sonra alınan pro sürümler.
@AhmetCakmak Dediğin gibi fiyat uygun olursa tamam fakat pahalı olursa sıkıntı. Türkiyeye zaten pahalıya geliyor, bide yıllık ücret olayı almaktan vazgeçirir insanları.