far düğmesi sıfır konumunda u led %100 , Auto konumunda ben %100 yapmadan öncesinde %26 idi.Doğrudur. Orhan Hocam. Farketmiş olmanız iyi olmuş. %100 yapıp tam karşıdan baktığınız zaman bir gariplik olduğu anlaşılıyor.
Zaten dikkat ettiyseniz fabrika çıkış değeri %76'dır. 80den de zarar gelmez Küsüratlı sayıları sevmez bizim millet
Hocam %26 parklar ve kısalar yanarkendir. %76 gündüz, sadece LED'ler yanarkendir.far düğmesi sıfır konumunda u led %100 , Auto konumunda ben %100 yapmadan öncesinde %26 idi.yanlış mı hatırlıyorum yoksa?
kodlamayı yeni yapacak olan arkadaşlar bu değeri buraya yazarlarsa iyi olur.
acaba Auto konumunda her birimizde standart değil mi bu değer. bunu tespit etmek istiyorum.
@nadrosima hocam iç aydınlatmaya bağlayınca süper oluyor. Zaten muhammed hocam demişti. Kapıları kilitleyene kadar yanıyor. Bence öyle yapın@nadrosima Malesef selektör şart hocam. Işık sensörü olmadığı için otomatik olarak çalışmıyor.
HOCAM GUNDUZ FARLARINI XENON İLE YAKTIM.Hocamızın bahsettiği araç far sensörü olmayan halojen farlara sahip bir golf idi. Sonradan Çin'den alınma çift u Led takılmış bir araçtı.
Sizde de durum böyleyse
(12)-Leuchte4TFL LB4-Lichtfunktion E 4 > yeni değer: standlicht allgemein
(14)-Leuchte4TFL LB4-Dimmwert EF 4 > yeni değer: 0-100 arasında istediğiniz değeri ayarlayabilirsiniz.
(12)-Leuchte5 TFL RB32-Lichtfunktion E 5 > yeni değer: standlicht allgemein
(14)-Leuchte5 TFL RB32-Dimmwert EF 5 > yeni değer: 0-100 arasında istediğiniz değeri ayarlayabilirsiniz.
Hocam ampul tipini değiştirmek gerekecek o Zaman. Normal u LED'ler çift besleme ile çalışıyor.HOCAM GUNDUZ FARLARINI XENON İLE YAKTIM. ŞU ANDA SON DURUM ŞU ŞEKİLDE. GUNDUZ FARI ( U LEDLER) XENONLARLA BİRLİKTE YANIYOR FAR SENSÖRÜ MEVCUT.
ANCAK GÜNDÜZ FAR SENSÖRÜ XENONU AÇMADIĞI İÇİN U LEDLERDE YANMIYOR.
GÖSTERGE PANELİNDE GÜNDÜZ FARINI AÇMA KAPAMAYI AKTİF ETTİM VE İŞARETLEDİM. ANCAK YİNE YANMIYOR.
FAR AUTO'DAN ÇIKARIM DİREK FARLARI AÇTIGIMDA XENONLAR VE U LEDLER YANIYOR. FAKAT BİR SÜRE SONRA U LEDLER SÖNÜYOR?
BUNUN NEDENİ KODLAMI ALAKALI, YOKSA VOLTAJ FELANMI DÜŞÜYOR ?
İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER HOCAM, KOLAY GELSİN
AMPUL TİPİNİ DEĞİŞTİRMEMİZ DERKEN HOCAM ?Hocam ampul tipini değiştirmek gerekecek o Zaman. Normal u LED'ler çift besleme ile çalışıyor.
Tamamdır :'(
Koddan ampul tipi hocamAMPUL TİPİNİ DEĞİŞTİRMEMİZ DERKEN HOCAM ?ÇİFT U LEDLERİN AMPULLERİNİMİ,
YOKSA KODDAN TİPİNİ Mİ ?
peki hocam çift u ledlerde hangi tipi kullanmamız gerekiyor, bu kod hakkında bir bilginiz varmı ?Koddan ampul tipi hocam
Selamlar Hocam ;Hocamızın bahsettiği araç far sensörü olmayan halojen farlara sahip bir golf idi. Sonradan Çin'den alınma çift u Led takılmış bir araçtı.
Sizde de durum böyleyse
(14)-Leuchte4TFL LB4-Dimmwert EF 4 > yeni değer: 0-100 arasında istediğiniz değeri ayarlayabilirsiniz.
(14)-Leuchte5 TFL RB32-Dimmwert EF 5 > yeni değer: 0-100 arasında istediğiniz değeri ayarlayabilirsiniz.
Hocam benim aracım çift U olduğu için bu degerleriHocamızın bahsettiği araç far sensörü olmayan halojen farlara sahip bir golf idi. Sonradan Çin'den alınma çift u Led takılmış bir araçtı.
Sizde de durum böyleyse