OzanKaya
Üye
- İsim
- Ozancan
Sağolun hocam[mention=3537]OzanKaya[/mention] Fiyatı iyi hocam. Bende düşünüyorum orada yaptırmayı önümüzdeki ay. güle güle kullan [emoji4]
Sağolun hocam[mention=3537]OzanKaya[/mention] Fiyatı iyi hocam. Bende düşünüyorum orada yaptırmayı önümüzdeki ay. güle güle kullan [emoji4]
Bu mümkün hocam ama bir öneri ben sunayım. Var olan diffuzoru boyamayı düşündünüz mu?Merhabalar.
Aracımın sol tarafında çift çıkışlı egzoz var ve bu egzozlarda hiçbir işlem olmaksızın piano black difüzör taktırmak istiyorum. Konuştuğum, görüştüğüm herkes 'GTI difüzörü takalım; egzozunu da ona göre sağ sol birer tane çıkış yapalım.' diyor fakat ben egzozun olduğu gibi kalmasını istiyorum. Benim istediğim şekilde aracına difüzör taktıran ya da söylediğim şekilde işlem yapan bir yer bilen var mıdır acaba aramızda?
Boyamayı değil ama kaplatmayı düşünmüştüm. Orjinal difüzörün üzerindeki nokta nokta kabartmalar yüzünden kaplamanın kısa bir süre içinde bozulacağı söylendi. Aslında benim en büyük takıntım, istediğim zaman eski haline döndürebilecek olmak. O yüzden boyama fikrini hiç düşünmedim diyebilirim.Bu mümkün hocam ama bir öneri ben sunayım. Var olan diffuzoru boyamayı düşündünüz mu?
Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk
iyi bir boyacı bulmak gerekir... Plastik malzemeyi boyanabilecek kıvama getirmek ustalık istiyor. Herhangi bir yer de yaptırmayın, boyası dökülürse pişmanlık yaratır.Boyamayı değil ama kaplatmayı düşünmüştüm. Orjinal difüzörün üzerindeki nokta nokta kabartmalar yüzünden kaplamanın kısa bir süre içinde bozulacağı söylendi. Aslında benim en büyük takıntım, istediğim zaman eski haline döndürebilecek olmak. O yüzden boyama fikrini hiç düşünmedim diyebilirim.
Uyarınız için teşekkür ederim, boyatma fikrini ikinci planda tutuyorum ama İstanbul'da dediğiniz gibi bir boyacı varsa söyleyebilir misiniz lütfen? Uygun difüzör bulamazsam boyatacağım ve bildiğiniz bir yer varsa orayı tercih etmek isterim.iyi bir boyacı bulmak gerekir... Plastik malzemeyi boyanabilecek kıvama getirmek ustalık istiyor. Herhangi bir yer de yaptırmayın, boyası dökülürse pişmanlık yaratır.
Bizim sokakta beyaz bir golf var... R400 replika jantlı falan güzelde görünüyor gözüme onunda soldan çift çıkışı var ve parlak siyah bir difüzör taktırmış. sahibini henüz tespit edemedim. Hiç eksoza dokunmadan takılabilecek bir parçaya benziyor...Uyarınız için teşekkür ederim, boyatma fikrini ikinci planda tutuyorum ama İstanbul'da dediğiniz gibi bir boyacı varsa söyleyebilir misiniz lütfen? Uygun difüzör bulamazsam boyatacağım ve bildiğiniz bir yer varsa orayı tercih etmek isterim.
Muayeneye yaklaşık 1 yıl var hocam. Peki yine aynı şekilde çift çıkış kalsa susturuculu yeni egzos takılsa muayenede sorun olur mu?@Emergency
Değerli Hocam
Orijinal dışına çıkılmış ama özellikle susturucu iptali veya kazanın delinmesi yoluyla çift çıkış haline getirilmiş olanlar kesinlikle muayeneden geçemiyorlar. Ben orijinaline dönmenizi öneririm.
Modifiye edilmemiş orijinal GTI veya R egzoz sistemi çıkma olarak bulup takarsanız bence tam kararında olur.Muayeneye yaklaşık 1 yıl var hocam. Peki yine aynı şekilde çift çıkış kalsa susturuculu yeni egzos takılsa muayenede sorun olur mu?
Teşekkür ederim hocam bir araştırırım.Modifiye edilmemiş orijinal GTI veya R egzoz sistemi çıkma olarak bulup takarsanız bence tam kararında olur.
Ender hocam son susturucu iptali olduğu için şu anki egzozu tamamen değiştirmek gerekiyor sanıyorum. Mevcut egzozdan işlem yapılamıyor doğru mudur?Murat Hocam affınıza sığınarak bir düzeltme yapmak isterim.
Kazan delinerek 2. çıkış işlemi hafif kusur olarak Muayeneden Geçer Bilgisine sahibim. Kensimde yaptirdigimdan bu bilgi isiginda islem yaptirmistim.Lakin en son olarak 1 kac ay icerisinde yasa ve yonetmelikte Tuv Turk bir degisim yapmadiysa . Önemli olan son susturucunun iptal olmamış olması. Yanlışım varsa düzeltirseniz bende bilgilenmiş olurum . Teşekkürler [mention=3]silvershadow[/mention]
Tüv Türk Egzost sistemi Ağır Kusur Listesi
Sent from my SM-G920F using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk